تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۴

ارزیابی مثبت زلنسکی از نشست ابوظبی

رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که گفت‌وگوهای سه‌جانبه کی‌یف، مسکو و واشنگتن با محوریت پایان دادن به جنگ، سازنده و مثبت بوده است.

اقتصاد۲۴- ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین مذاکرات آتش‌بس میان کی‌یف و مسکو را که با میانجیگری آمریکا و در ابوظبی برگزار شد، «سازنده» توصیف کرد.

زلنسکی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که طرفین در این جلسه، پیرامون شرایط مورد نیاز برای پایان دادن به جنگ صحبت کرده‌اند.

رئیس جمهور اوکراین ضمن اشاره به این نکته که گفت‌و‌گو‌ها مجددا هفته آینده از سر گرفته می‌شود، افزود: کارشناسان نظامی حاضر در این مذاکرات فهرستی از موضوعاتی را که قرار است در نشست بعدی مورد بحث و بررسی قرار گیرد، ترسیم کردند.


بیشتر بخوانید:  پیام تهدیدآمیز مسکو پس از حمله به اقامتگاه پوتین


پیش از این، زلنسکی از متحدان خواسته بود که به اوکراین کمک‌های نظامی بیشتری بفرستند.

در همین حال، یک منبع نزدیک به مذاکرات اعلام کرده است که مسئله ارضی هنوز پیچیده‌ترین موضوع در مذاکرات سه جانبه بین روسیه، ایالات متحده و اوکراین است و خروج نیرو‌های اوکراینی از دونباس همچنان برای روسیه یک اولویت به حساب می‌آید.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر