تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

گمانه‌زنی‌ها درباره سلامتی رئیس امارات

اردوغان اعلام کرد سفر برنامه‌ریزی‌شده خود به ابوظبی را به‌دلیل بروز «مشکل سلامتی» برای محمد بن زاید به تعویق انداخته است.

اقتصاد۲۴- این پیام که از سوی تیم ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه در ایکس منتشر شده بود، ساعاتی بعد حذف شد.

براساس متن پیام حذف‌شده که خبرگزاری فرانسه نسخه‌ای از آن را در اختیار دارد، اردوغان در تماس تلفنی با رئیس امارات، ضمن ابراز نگرانی، برای او آرزوی بهبودی سریع کرده است.

با وجود حذف سریع این پیام، برخی رسانه‌های رسمی ترکیه آن را بازنشر کرده بودند و همچنین تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) گزارشی مرتبط با وضعیت سلامتی رئیس امارات را از وب‌سایت خود حذف کرد.

تاکنون هیچ واکنش رسمی از سوی مقامات ترکیه یا امارات دربارۀ وضعیت سلامتی رئیس امارات منتشر نشده و این موضوع به گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای و مجازی دامن زده است.

منبع: فارس
ارسال نظر