تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۴

توضیح دولت درباره افزایش دوبار حقوق کارمندان

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی توضیح داد که درباره پیشنهاد رئیس مجلس برای افزایش حقوق در دو نوبت سالانه، دولت نظرات و جزئیات لازم را بررسی و تشریح کرده است.

اقتصاد۲۴- وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی درباره پیشنهاد رئیس مجلس درباره افزایش دوبار حقوق در سال، توضیحاتی ارائه کرد.

احمد میدری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره احتمال افزایش مبلغ کالابرگ، گفت: طبق دستور رئیس‌جمهوری در صورت افزایش تورم، مبلغ کالابرگ الکترونیکی نیز افزایش خواهد یافت.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال افزایش دوبار حقوق در سال که از سوی رئیس مجلس مطرح شده، تاکید کرد: باید پیچیدگی اجرا در این زمینه مد نظر باشد و دیدگاه‌های نمایندگان کارگران و کارفرمایان نیز شنیده شود تا به تصمیم برسیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر