تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۴

مخالفت آمریکایی‌ها با حمله نظامی به ایران

دو نظرسنجی تازه که روز چهارشنبه به وقت محلی منتشر شد نشان می‌دهد اکثر رأی‌دهندگان آمریکایی خواستار اقدام نظامی علیه ایران نیستند و معتقدند که دونالد ترامپ در سیاست خارجی پا را فراتر گذاشته است.

اقتصاد۲۴- نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که اکثر رای‌دهندگان آمریکایی با اقدام ایالات متحده علیه ایران مخالف هستند و معتقدند که رئیس جمهوری کشورشان در سیاست خارجی پا را فراتر از حد برداشته است.

نظرسنجی ملی در آمریزکا حاکی از آن است که شمار زیادی از رای دهندگان با اقدام نظامی در خارج کشور مخالف هستند و حمایت‌ها از کاهش نقش واشنگتن در مسائل جهانی افزایش یافته است.

دو افکارسنجی جدید در روز چهارشنبه به وقت محلی نشان می‌دهد که اکثر رای دهندگان نمی‌خواهند که آمریکا اقدام نظامی علیه ایران انجام دهد و فکر می‌کنند که دونالد ترامپ در خارج از کشور پا را فراتر گذشته است.


بیشتر بخوانید:  ادعای تازه درباره انگیزه ترامپ در مذاکرات با ایران


نتایج نظرسنجی دانشگاه کوئینیپیاک از رای دهندگان آمریکایی نیز حاکی از آن است که ۷۰ درصد آمریکایی‌ها مخالف دخالت نظامی در امور ایران هستند درحالیکه ۱۸ درصد موافقند.

از این میان به تفکیک ۷۹ درصد از دموکرات‌ها، ۸۰ درصد از مستقل‌ها و ۵۳ درصد از جمهوریخواهان مخالفت خود را با این مسئله اعلام کردند.

در این نظرسنجی ۷۰ درصد از رای دهندگان تاکید دارند که ترامپ باید پیش از هر اقدامی، تایید کنگره را بگیرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر