تاریخ انتشار: ۰۰:۱۹ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴
اقتصاد۲۴ گزارش می‌دهد؛

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۵ اسفند ۱۴۰۴/ طلا گران می‌شود یا ارزان؟

قیمت طلا در سومین روز کاری اسفندماه ۱۴۰۴ با وجود کاهش قیمت دلار، اما به دلیل جهش قیمت اونس، افزایش یافت. هرچند کاهش قیمت دلار مانع از جهش قیمتی طلا و سکه در بازار داخل شد و طلا به افزایش نسبتا کمی رضایت داد.

اقتصاد۲۴؛ میناسادات حسینی- بازار طلا و سکه هم‌زمان با جهش قیمت اونس، وارد فاز افزایشی شد؛ اما عقب‌نشینی قیمت دلار، ترمز جهش قیمت طلای داخل شد.

قیمت طلا و سکه در بازار داخل در روز دوشنبه درنهایت افزایش محدودی را تجربه کرد و هر گرم طلا به مرز ۲۰ میلیون تومان نزدیک شد.

به اعتقاد تحلیلگران، تعیین دور سوم مذاکرات در نقش خنثی‌کننده بازار عمل کرد و مانع افزایش قیمت دلار و به تبع سکه در بازار شد.

جهش قیمت اونس بلافاصله بعد از بازگشایی

اونس جهانی طلا در روز دوشنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۴ و هم‌زمان با بازگشایی بازار‌های مالی در جهان شاهد جهش قیمت بود.

اونس جهانی طلا در لحظه انتشار این خبر با جهش ۱۱۷ دلاری در رقم ۵۲۲۴ دلار قرار دارد.

نوسان قیمت طلا و سکه در بازار

قیمت انواع طلا و سکه در روز دوشنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۴ با افزایش همراه بود.

سکه امامی با افزایش یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی به رقم ۲۰۰ میلیون تومان رسید.

سکه بهار آزادی نیز با افزایش یک میلیون تومانی به رقم ۱۹۵ میلیون تومان رسید.

قیمت نیم‌سکه هم با افزایش ۵۰۰ هزار تومانی در رقم ۱۰۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.

ربع سکه نیز ۵۰۰ هزار تومان گران شد و به رقم ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.

سکه گرمی هم بدون تغییر قیمت در رقم ۲۸ میلیون تومان قرار داشت.

قیمت سکه روز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴

نوع سکه قیمت (تومان)
سکه امامی ۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰
سکه بهار آزادی  ۱۹۵.۰۰۰.۰۰۰
نیم سکه ۱۰۲.۵۰۰.۰۰۰
ربع سکه ۵۶.۵۰۰.۰۰۰
سکه گرمی ۲۸.۰۰۰.۰۰۰

هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با افزایش ۹۸ هزار تومانی از ۱۹ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان به ۱۹ میلیون و ۸۱۸ هزار تومان رسید.

هر مثقال طلا نیز با افزایش ۴۲۵ هزار تومانی از ۸۵ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان به ۸۵ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان رسید.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

بازار طلا و سکه در حال حاضر روند مشخص و یکنواختی ندارد و بیشتر تابع خبر و نوسان‌های کوتاه‌مدت است. به همین دلیل با یک خبر منفی افزایشی می‌شود و با یک خبر مثبت از مذاکرات، ریزشی!


بیشتر بخوانید: طلا بخریم یا بفروشیم؟


بازار طلا در چنین شرایطی در نقطه‌ای است که ادامه مسیر آن به شدت وابسته به دو متغیر کلیدی یعنی روند دلار و تحولات سیاسی است.

به نظر می‌رسد روز سه‌شنبه نیز تنها بازیگر فعال در بازار طلا و سکه، قیمت اونس جهانی طلا باشد. احتمالا اونس در روز سه‌شنبه نیز با افزایش قیمت همراه شود.

بازار طلا و سکه همچنان در شرایط تعادل شکننده است؛ تعادلی که با هر خبر سیاسی می‌تواند به سرعت به سمت صعود یا اصلاح تغییر جهت دهد. معامله‌گران همچنان در موضع احتیاط ایستاده‌اند و کلید حرکت بعدی بازار نه در تابلو معاملات، بلکه در میز مذاکرات ژنو رقم خواهد خورد.

ارسال نظر