تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۴

پولادی: سازمان امور مالیاتی به جای فشار آوردن به تولیدکنندگان بر اخذ مالیات از فراریان مالیاتی و مودیان دانه‌درشت مترکز شود / تبعیض و فشار علیه تولید ملی نتیجه سیاست‌های غلط مالیاتی

کامران پولادی نماینده مردم چالوس و نوشهر در مجلس گفت: عملکرد سازمان امور مالیاتی موجب شده است که به جای اینکه مالیات از کسانی که باید گرفته شود اخذ شود، این فشار بر کسانی وارد می‌شود که توان کمتری دارند. این وضعیت فعلی موجب تشدید فشار به تولیدکنندگان شده است تا جایی که این سیاست‌های غلط مالیاتی، تبعیض و فشار علیه تولید ملی را به همراه خواهد داشت.

اقتصاد۲۴- کامران پولادی، نماینده مردم چالوس و نوشهر در شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با اقتصاد۲۴ با اشاره به بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کشور در مجلس شورای اسلامی مالیات بر ارزش افزوده، اظهار کرد: همان‌طور که مطلع هستید، بودجه در حال بررسی است و مالیات یکی از منابع اصلی درآمدی دولت به شمار می‌رود و در این موضوع تردیدی وجود ندارد. مجلس مخالفت خود را با پیشنهاد افزایش سازمان امور مالیاتی در رابطه با افزایش مالیات بر ارزش افزوده اعلام کرد و این موضوع از بودجه حذف شد.

وی افزود: ایراد کار سازمان امور مالیاتی اینجاست که کسانی که باید واقعاً مالیات بدهند، یعنی شرکت‌های بزرگ و افرادی که درآمد‌های کلان از این کشور دارند، مالیات واقعی خود را پرداخت نمی‌کنند. در مقابل، تولیدکنندگان ریز و خرد ما دچار آسیب و فشار می‌شوند و این رویکرد غلط باید اصلاح شود.

نماینده مردم چالوس و نوشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به عبارت دیگر، عملکرد سازمان امور مالیاتی موجب شده است که به جای اینکه مالیات از کسانی که باید گرفته شود اخذ شود، این فشار بر کسانی وارد می‌شود که توان کمتری دارند. همین مسئله باعث شده بسیاری از تولیدکنندگان ما علاوه بر مشکلاتی مانند هزینه‌های برق، آب، گاز و سایر عوارض، با فشار مالیاتی نیز مواجه شوند.

پولادی تصریح کرد: در حالی که تولیدکنندگان کوچک مقید به پرداخت مالیات و سایر هزینه‌ها هستند، برخی مودیان بزرگ از پرداخت مالیات فرار می‌کنند و این بی‌عدالتی باید اصلاح شود.

وی تأکید کرد: این وضعیت فعلی موجب تشدید فشار به تولیدکنندگان شده است تا جایی که این سیاست‌های غلط مالیاتی، تبعیض و فشار علیه تولید ملی را به همراه خواهد داشت. تداوم رویکرد فعلی سازمان امور مالیاتی ما را به سمت اصلاح نمی‌برد. باید سازمان امور مالیاتی از ظرفیت‌های قانون استفاده کند تا مالیات از کسانی که واقعاً باید بپردازند؛ اخذ شود تا چرخ تولید کشور متوقف نشود و بتواند به روند خود ادامه دهد. نسخه واحد نمی‌توان برای همه پیچید و باید میان تولیدکننده خرد و صاحبان درآمد‌های کلان تفاوت قائل شد.

ارسال نظر