تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۴

تهران ۱۸ بار بمباران شد

حوالی ساعت ۵ و نیم صبح در مرکز، شرق و غرب تهران صدا‌های انفجار به گوش رسیده است. این انفجار‌ها همزمان با اذان صبح به وقت تهران بود. صداوسیما نیز این موارد را به صورت زیرنویس خبر گزارش داد.

اقتصاد۲۴- از ساعت ۲۱ پنجشنبه شب ۱۴ اسفند تا ۹ صبح روز جمعه ۱۵ اسفند یعنی در نیم روز گذشته‌ای که پشت سر گذاشتیم تهران یکی از سخت‌ترین شب‌های خود در هفت روز جنگ گذشته را پشت سر گذاشت. در خلال این رخداد‌ها نیز سنتکام گفته است که بمب افکن‌های بی-۲ ده‌ها موشک شنگرشکن به تاسیسات موشکی در داخل ایران شلیک کرده‌اند.

حوالی ساعت ۵ و نیم صبح در مرکز، شرق و غرب تهران صدا‌های انفجار به گوش رسیده است. این انفجار‌ها همزمان با اذان صبح به وقت تهران بود. صداوسیما نیز این موارد را به صورت زیرنویس خبر گزارش داد. هم رسانه‌ها و هم کاربران فضای مجازی در این ساعات گزارش دادند که صدای ممتد و بلند جنگنده‌ها در همه جای تهران شنیده می‌شود.

نورنیوز از پرواز ممتد جنگنده‌های متجاوز در فضای تهران و شنیده شدن صدای انفجار‌های ممتد در مناطقی از جمله پیروزی خبر داد. همچنین از حوالی ساعت ۵:۴۰ بامداد مجددا جنگنده‌ها روی آسمان تهران حضور پیدا کردند و چندین دقیقه به صورت ممتد صدا انفجار به گوش رسید. این صدا‌های انفجار از مرکز، شرق و غرب تهران بودند.

ساعتی بعد مرتضی حیدری، نورنیوز از پرواز ممتد جنگنده‌های متجاوز در فضای تهران و شنیده شدن صدای انفجار‌های ممتد در مناطقی از جمله پیروزی خبر داد.

همچنین از حوالی ساعت ۵:۴۰ بامداد مجددا جنگنده‌ها روی آسمان تهران حضور پیدا کردند و چندین دقیقه به صورت ممتد صدا انفجار به گوش رسید. این صدا‌های انفجار از مرکز، شرق و غرب تهران بودند.

در همین حال نورنیوز از حمله ساعتی پیش جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی به اصفهان و رشت خبر داد و گفت: دو مرکز نظامی خارج از شهر قم، دقایقی پیش مورد تهاجم پرتابه‌های متجاوزان آمریکایی - صهیونی قرار گرفت. حوالی ۷ و نیم صبح نیز، دفاع پرس نوشت که جنگنده‌های آمریکایی صهیونی دانشگاه جنگ و ساختمان‌های اطراف آن را هدف قرار دادند.

همچنین صدای جنگنده دوباره از آسمان تهران و طبق برخی گزارش‌ها از آسمان کرج هم شنیده می‌شود. صدای چندین انفجار نیز در تهران به گوش رسید. حمله مجدد به ساختمان بیت رهبری نیز در همین ساعات گزارش شده است.

در همین حال نورنیوز از حمله ساعتی پیش جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی به اصفهان و رشت خبر داد.

سالار ولایتمدار، عضو کمیسیون امنیت ملی، در شبکه خبر صدا و سیما خطاب به مردم گفت: پدر‌ها و مادرها، پسر شما، دختر شما گوش نمی‌دهد، تقصیر ما نیست. هر کسی امروز در خاک ایران نغمه‌ای از حلقومش بیرون بیاید که با دشمن هم‌نوایی کند، آن زیر پایش تل‌آویو است و کله‌اش هم نتانیاهو است. حکم تیر او صادر شده است. به این صراحت کسی با شما صحبت نکرده است. ما دوست نداریم فرزند شما کشته شود، چون فرزند شما جاهل است. فرزند شما غافل است، چون هم‌میهن ماست، دوست نداریم و بچه‌هایتان را کنترل کنید.

این گفت‌و‌گو بازتاب بسیار منفی در شبکه‌های مجازی در شرایط فعلی کشور داشته است.

ترامپ: بعد از ایران سراغ کوبا می‌روم

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در تازه‌ترین اظهارت خود درباره جنگ با ایران، ضمن تاکید مجدد بر موفقیت‌هایی که ارتش کشورش - به گفته او حتی زودتر از جدول زمانی - به دست آورده، از نیرو‌های نظامی ایران خواست با قبول مصونیت، سلاح‌های خود را زمین بگذارند و همزمان از دیپلمات‌های جمهوری اسلامی در سراسر جهان خواست که درخواست پناهندگی بدهند و پست‌های خود را ترک کنند». او در اینباره گفته است: «بار دیگر از همه اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش و نیرو‌های پلیس ایران می‌خواهم سلاح‌های خود را زمین بگذارند. در غیر این صورت تنها چیزی که نصیب شان خواهد شد مرگ است»


بیشتر بخوانید:درخواست مذاکره ترامپ از مسیر ایتالیا و عمان/ شرط پذیرش آتش‌بس از سوی ایران اعلام شد


او در ادامه تاکید کرد: «با مصونیت تضمینی، کاملا در امان خواهید بود، یا با قطعا با مرگ روبه رو می‌شوید... همچنین از دیپلمات‌های ایرانی در سراسر جهان می‌خواهیم درخواست پناهندگی بدهند و به ما کمک کنند تا ایرانی جدید و بهتر با ظرفیت‌های بزرگ بسازیم.»

رئیس جمهور آمریکا همچنین در ارتباط با رهبر آینده ایران گفت: «ایالات متحده تضمین خواهد کرد که هر کسی که در آینده رهبری ایران را به دست بگیرد، آمریکا یا همسایگانش، از جمله اسرائیل، یا کشور دیگری را تهدید نکند. ما می‌خواهیم ابتدا کار ایران را تمام کنیم، اما در باره کوبا مساله فقط زمان است.»

سیاست داخلی در یک نیم روز؛ از خبرگان رهبری تا بیانیه‌های ارتش و سپاه

حوالی ساعت ۶ و نیم صبح جمعه ۱۵ اسفند، پایگاه اطلاع رسانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که موج بیست و یکم عملیات وعده صادق۴ با عملیات ترکیبی موشکی پهپادی همراه با شلیک موشک‌های بارانی خیبر علیه اهدافی در قلب تل آویو در شام ولادت امام حسن مجتبی علیه‌الاسلام با رمز "یامعز المومنین" آغاز شد.

امیر محمد اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی نیز در گفت‌وگویی تلویزیونی اعلام کرده است که تنگه هرمز را ایران نبسته است، این تنگه بر اثر شرارت آمریکایی‌ها خود به خود ناامن شده و این ناامنی سبب شده تا شرکت‌های کشتیرانی، جرات عبور از این منطقه را نداشته باشند.

محسن رضایی نیز شب گذشته در برنامه‌ای تلویزیونی حاضر شده و گفته است که در یهود چند طایفه وجود دارد از جمله مسلکی‌ها یا معبدی‌ها که انسان‌های متحجری هستند و نتانیاهو نیز از همین مسلک است که جشنی تحت عنوان جشن پوریم که جشن ایرانی کشی است می‌گیرند و درست همین زمان را برای حمله انتخاب کردند.

‌فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره شرایط میدانی جنگ تشریح کرد: در جنگ کنونی پیشرفت‌های خوبی در حوزه‌های نظامی کسب کردیم که ساقط کردن چند ده پهپاد پیشرفته آمریکایی و اسرائیلی به همین دلیل است.

محسن رضایی با اشاره به دستاورد‌های ایران در جنگ کنونی تشریح کرد: نزدیک به ۷۰۰ سرباز آمریکایی کشته و زخمی شدند، پایگاه‌های زیادی به گفته خودشان آسیب دیده و ترامپ می‌گوید ۹ هزار آمریکایی را از منطقه خارج کرده و در واقع فراری داده است و حالا کمبود پدافندهایشان به حدی رسیده که از شرق آسیا قصد انتقال پدافند دارند.

عراقچی: منتظر سربازان آمریکایی هستیم

عباس عراقچی، وزیر خارجه نیز در گفت‌و‌گو با شبکه ان‌بی‌سی آمریکا گفته است که ایران درخواستی برای آتش‌بس و مذاکره با آمریکا نداشته است: «واقعیت این است که ما هیچ تجربه مثبتی از مذاکره با ایالات متحده نداریم، به ویژه با این دولت. ما سال گذشته و امسال دو بار مذاکره کردیم و در میانه مذاکرات، آنها به ما حمله کردند.»

وزیر خارجه همچنین گفت که از هفته گذشته تماسی با استیو ویتکاف یا جارد کوشنر نداشته است.

او همچنین در پاسخ به سئوالی در مورد احتمال حمله زمینی آمریکا و واکنش ایران گفت که نیرو‌های نظامی کشورش منتظر رویارویی زمینی با سربازان آمریکایی هستند چرا که از نظر او: «مطمئن هستیم که می‌توانیم با آنها مقابله کنیم و این برایشان یک فاجعه بزرگ خواهد بود.»

عراقچی در مورد حمله ایران به کشور‌های منطقه هم گفت: «ما به اهداف آمریکایی و پایگاه‌ها و تأسیسات آمریکایی که متأسفانه در خاک همسایگان ما واقع شده‌اند، حمله کرده‌ایم.»

او همچنین در مورد حمله آمریکا به ناو دنا که باعث کشته شدن ۸۷ ملوان این کشتی در اقیانوس هند شد، گفت: «ناوی که در اقیانوس هند غرق شد، غیرمسلح و حامل افسران در حال آموزش بود. حمله به این کشتی یک جنایت جنگی محسوب می‌شود و آمریکا با این کار یک رویه فاجعه بار پدید آورد.»

منبع: رویداد24
ارسال نظر