تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۱۴ مهر ۱۳۹۸

ماجرای نصب ابزار جاسوسی در خودروی مسئولان

عباس ایروانی فرزند رضا، تحصیلات دیپلم، مسئول هلدینگ عظام در حالی دفاعیات خود را در دادگاه آغاز کرد که او هم همچون بسیاری از متهمان پیش از خود که در دادگاه مفاسد اقتصادی محاکمه شدند، فعالیتش را رشادت در دوره تحریم می‎نامد.

اقتصاد24- در دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات گروه عظام مبنی بر قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو که در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد، عباس ایروانی متهم ردیف اول پرونده، خود را بدون سابقه کیفری معرفی کرد. این در حالی است که ایروانی به گفته قاضی صلواتی در سال 66 به اتهام ارتشا و اختلاس بازداشت شده بود.
ایروانی در ادامه تعریف و تمجید از خود و عملکردش گفت: در این ٣٠ سال فعالیت باعث رونق اقتصادی شدم و خداوند شاهد است که در این سال‌ها برای دور زدن تحریم‎ها چه رشادت‌ها که به خرج ندادم و در مدت ٩ ماه بازداشت چه مشکلاتی متحمل شدم. برای چهار هزار نفر به طور مستقیم و ۳۰ هزار نفر به طور غیرمستقیم اشتغالزایی و از خروج
۳۵۰ میلیون دلار از کشور جلوگیری کرده‌ایم. همچنین ساخت مجموعه‌های گردشگری و رفاهی از جمله اقدامات ما بوده است که البته برخی رسانه‎ها کارهای خیر ما را پوششی برای اقدامات خلاف دانسته‌اند.
به گزارش ایرنا، متهم ایروانی اضافه کرد: شاکی ما فقط معاونت اقتصادی اطلاعات سپاه است و حدود ۱۰ سال قبل آنها در دفتر ما وارد شدند و تمام اسناد را ضبط کردند. من تقاضای استرداد اموال خود را از نهاد مذکور کردم و البته هر بار این نهاد اتهامات جدیدی را به من نسبت داد و سرانجام طی نامه‎ای به این نهاد بیان کردم که عباس ایروانی حاضر است کلیه اموال منقول و غیرمنقول خود را به جمهوری اسلامی ایران بدهد. در سال ۹۶ پرونده‎ای علیه من درست و اواخر فروردین ٩٧ اموالم در گمرک ضبط شد.
نصب ابزار جاسوسی در خودروی مسئولان
در ادامه جلسه دادگاه ایروانی به یکی از اتهاماتی که در این پرونده عنوان شد پرداخت که آن، نصب ابزار جاسوسی در خودروی مسئولان بود. او در این باره گفت: یکی از موضوعاتی که به ما نسبت دادند، این بود که در خودروی مسئولان ابزار جاسوسی قرار داده‌ایم در حالی که هزار قطعه وارد کشور می‌شود و از کجا معلوم قطعه EUC که ابزار جاسوسی دارد، در کدام خودرو قرار می‏‌گیرد. این متهم در دفاع از اتهام رهبری گروه مجرمانه سازمان یافته قاچاق قطعات خودرو هم گفت: به کارکنان شرکت عظام و سایر متهمان گفته بودند اگر در اقرارها بنویسید که فلانی (عباس ایرانی) دستور داده است، در مجازات‌تان تخفیف داده خواهد شد؛ بنابراین اقرار در زندان درست نیست. قاضی بار دیگر به متهم تذکر داد و از او پرسید: شما باید تشخیص دهی که اقرار درست هست یا خیر؟ نمی‌‏توانی برای دادگاه تعیین تکلیف کنی؛ مواظب اظهارات خود باش.
دستور گم و گور شدن به یکی از متهمان
رئیس دادگاه با اشاره به نام چند نفر از متهمان همچون خاتمی‌پور، روغنی‌ها و رفیعی خطاب به متهم گفت: دستکاری در واحد لجستیک عظام تأیید شده است که متهم پاسخ داد: اگر عظام دستوری داده قبول است؛ ما یک کتابچه مرامنامه اخلاقی داریم و در آن مواردی را نوشته‎ایم. قاضی گفت: خوب است آن را بخوانید.
خاتمی‌پور می‏‌گوید جهت ترخیص محموله در گمرک به ١١ نفر رشوه پرداخت کرده است که شماره حساب هم نمی‏‌دادند. متهم گفت: این آقا با شرکت‎های زیرمجموعه ما قرارداد دارد و خودشان باید جواب دهند.
قاضی گفت: روغنی‌‏ها می‏‌گوید ایروانی در واتساپ گفته که خاتمی‌پور خودش را گم و گور کند که این عبارت «گم و گور» هم دقیقاً ذکر شده است که متهم در پاسخ گفت: این موارد را در بازجویی گفته‎اند. نمی‌شود که برای تبرئه خودشان برخی مسائل را به بنده منتسب کنند.
در ادامه جلسه دادگاه، نماینده دادستان در پاسخ به این ادعای متهم ایروانی که مجموعاً مبلغ ۱۵ میلیون تومان به عنوان رشوه پرداخت شده است، گفت: آنچه که از منزل یکی از متهمان در گمرک کشف شد، حدود ۱۰۰ عدد سکه طلا بوده که حسب اقاریر وی یک‌سوم آن هدایایی بوده که از جانب همدستان و دوستان شما (ایروانی) پرداخت شده است.
ادامه رسیدگی به این پرونده به صبح یکشنبه موکول شد.

منبع: ایران آنلاین
ارسال نظر