تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۴

ضرب الاجل یک هفته‌ای آمریکا به نتانیاهو/ ترامپ بلاخره زمان پایان جنگ را مشخص کرد

در این گزارش آمده است که تغییر حکومت در تهران در کوتاه‌مدت محتمل به نظر نمی‌رسد، چرا که این امر یا مستلزم حمله زمینی یا اعتراض‌های داخلی تازه است که هیچ‌یک در حال حاضر قریب‌الوقوع نیستند.

اقتصاد۲۴- باشگاه خبرنگاران جوان مدعی شده است که بر اساس گزارش روزنامه اسرائیلی «اسرائیل هیوم» به نقل از یک منبع سیاسی ارشد، ایالات متحده به دنبال پایان دادن به جنگ با ایران است و به اسرائیل فقط یک هفته فرصت داده تا به این هدف دست یابد.

باشگاه خبرنگاران در ادامه به نقل از این منبع خبری نوشته که تغییر حکومت در تهران در کوتاه‌مدت محتمل به نظر نمی‌رسد، چرا که این امر یا مستلزم حمله زمینی یا اعتراض‌های داخلی تازه است که هیچ‌یک در حال حاضر قریب‌الوقوع نیستند.

همچنین بر اساس این منبع، اختلاف دیدگاه اساسی در مورد جنگ میان واشنگتن و تل‌آویو وجود دارد؛ آمریکا نگران افزایش قیمت نفت است، در حالی که اسرائیل جنگ را یک دستاورد می‌بیند و آن را جشن می‌گیرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر