تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

قطع جلسه نتانیاهو با شلیک ایران

کنفرانس خبری «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر اسرائیل که در داخل یک پناهگاه مستحکم زیرزمینی در حال برگزاری بود، پس از فعال شدن آژیرهای خطر، ناتمام ماند.

اقتصاد۲۴- کنفرانس خبری «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر اسرائیل که در داخل یک پناهگاه مستحکم زیرزمینی در حال برگزاری بود، پس از فعال شدن آژیر‌های خطر، ناتمام ماند.

رسانه‌های صهیونیستی همزمان با برگزاری کنفرانس خبری نتانیاهو، چندین موشک به مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی اصابت کردند.

گزارش‌های اسرائیلی حاکی از آن است که مناطق مختلف در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف حمله موشکی ایران و حزب‌الله قرار گرفت. این حملات منجر به تشدید گسترده درگیری‌های میدانی همزمان با کنفرانس خبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر اسرائیل، شد و این کنفرانس که در داخل یک پناهگاه زیرزمینی برگزار شد، پس از فعال شدن آژیر‌های خطر، ناتمام ماند.


بیشتر بخوانید: اصابت موشک ایرانی به تل‌آویو


کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه گزارش داد که شلیک موشک‌ها همزمان با برگزاری کنفرانس خبری بوده است، که نگرانی‌ها از هدف قرار گرفتن محل آن، موجب اتخاذ اقدامات احتیاطی شد.

در همین راستا، فرماندهی جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از فعال شدن آژیر‌های هشدار در چندین منطقه از جمله قدس، جنوب کرانه باختری و مرکز سرزمین‌های اشغالی پس از شناسایی حمله موشکی از مبدا ایران خبر داد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر