تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۵

آسیب جنگ به ۳۳ هزار واحد مسکونی در تهران

سخنگوی شهردار تهران اعلام کرد که در جنگ رژیم صهیونیستی و آمریکایی تاکنون به ۳۳ هزار واحد مسکونی آسیب وارد شد.

اقتصاد۲۴-عبدالمطهر محمدخانی؛ سخنگوی شهردار تهران اعلام کرد که در جنگ رژیم صهیونیستی و آمریکایی تاکنون به ۳۳ هزار واحد مسکونی آسیب وارد شده است.

وی گفت: در مجموع ۳۳ هزار واحد مسکونی نیازمند تعمیرات هستند؛ از تعمیرات جزئی مانند شیشه و در و پنجره تا مواردی که نیازمند بازسازی اساسی یا نوسازی کامل است.

تاکنون تکلیف بیش از چهار هزار واحد مسکونی مشخص و عملیات بازسازی آنها آغاز شده است؛ این اقدامات یا توسط خود شهروندان با حمایت مالی شهرداری انجام می‌شود یا مستقیماً توسط شهرداری پیگیری می‌شود.

در مجموع ۱۸۶۹ خانواده آسیب‌دیده داریم که موضوع اسکان آنها مطرح بوده است. تاکنون ۱۲۴۵ خانواده، معادل حدود ۴۲۰۰ نفر، در ۲۳ مجموعه اقامتی اسکان داده شده‌اند.

برخی از آسیب‌دیدگان نیز به درخواست خود در منازل بستگان یا شهر‌های دیگر مستقر شده‌اند. همچنین حدود ۱۴۰ خانواده پس از انجام تعمیرات جزئی به منازل خود بازگشته‌اند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر