تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۵

عراقچی: تسهیلات لازم برای تردد ایمن کشتی‌های غیرمتخاصم فراهم است

سید عباس عراقچی گفت: جمهوری اسلامی ایران با رویکردی مسئولانه و علیرغم ناامنی تحمیلی بر منطقه و تنگه هرمز، برای تردد ایمن شناور‌ها و کشتی‌های غیرمتخاصم، از طریق هماهنگی با مراجع ذیصلاح ایرانی تسهیلات لازم را فراهم کرده است.

اقتصاد۲۴- خانم «ماریا ترزا پی. لازارو» وزیر امور خارجه فیلیپین در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، شهادت مقام معظم رهبری و جمعی از مقامات و مردم ایران در جریان تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسرائیل را تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا، لازارو در این تماس تلفنی  همچنین ابراز امیدواری کرد شاهد خاتمه هرچه سریع‌تر جنگ و بازگشت صلح و ثبات پایدار در منطقه باشیم.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز ضمن تقدیر از ابراز همدردی دولت و مردم فیلیپین، جنایات ارتکابی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جریان ۳۴ روز تجاوز نظامی آنها علیه ایران را تشریح کرد.

سید عباس عراقچی حمله غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را عامل اصل ناامنی موجود در منطقه و تنگه هرمز دانست و تاکید کرد:  اقدام ایران در جلوگیری از تردد شناورهای مرتبط با متجاوزان، طبق حقوق بین‌الملل و در راستای حفظ امنیت در این آبراهه و جلوگیری از تداوم تجاوز نظامی علیه ایران است.   

وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد : جمهوری اسلامی ایران با رویکردی مسئولانه و علیرغم ناامنی تحمیلی بر منطقه و تنگه هرمز، برای تردد ایمن شناورها و کشتی‌های غیرمتخاصم، از طریق هماهنگی با مراجع ذیصلاح ایرانی تسهیلات لازم را فراهم کرده است.

 

ارسال نظر