تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۵

خیز ایران برای بستن تنگه باب‌المندب

یک خبرگزاری انگلیسی زبان به نقل از یک مقام ارشد ایرانی نوشته است: اوضاع از کنترل خارج شود، تنگه باب‌المندب نیز بسته می‌شود.

اقتصاد۲۴- رویترز به نقل از یک مقام ارشد ایرانی نوشت: پاکستان همچنان پیام می‌دهد، اما ایالات متحده لحن خود را تغییر نداده است.

در ادامه آمده است: هیچ مذاکره‌ای با ایالات متحده که می‌خواهد ایران تحت فشار تسلیم شود، وجود ندارد. آنچه آمریکا می‌خواهد بازگشایی تنگه هرمز است و ایران آن را در ازای وعده‌های پوچ باز نخواهد کرد.

رویترز در ادامه به نقل از این مقام اشاره کرده است: وقتی از طرف آمریکایی انعطاف‌پذیری ببینیم، انعطاف‌پذیری نشان خواهیم داد. اگر ایالات متحده به نیروگاه‌های ایران حمله کند، کل منطقه و عربستان سعودی در تاریکی کامل فرو خواهند رفت. اگر اوضاع از کنترل خارج شود، متحدان ایران نیز آبراه باب المندب را خواهند بست.

منبع: فرارو
ارسال نظر