اقتصاد۲۴- وزارت امورخارجه عربستان اعلام کرد فیصل بن فرحان، وزیر خارجه این کشور امروز تماسی از سیدعباس عراقچی دریافت کرد. دو طرف تماس، ضمن بررسی تحولات منطقه و مذاکرات اسلام آباد، به تبادل نظر در این خصوص پرداختند.
عراقچی امروز همچنین با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، همتای قطری خود درباره آخرین تحولات منطقه و مذاکرات اسلام آباد گفتوگو کرده بود.
بیشتر بخوانید: ورود مجموعه نظامی پاکستانی به عربستان
در همین راستا، شهباز شریف، نخستوزیر این کشور به زودی وارد عربستان شده و تنشزدایی در منطقه و توقف دائمی جنگ را پیگیری خواهد کرد. نخست وزیر پاکستان ضمن دیدار با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی، وی را در جریان مذاکرات اسلامآباد بین ایران و ایالات متحده قرار خواهد داد.
از سوی دیگر، وزارت دفاع عربستان اعلام کرد یک مجموعه نظامی پاکستانی در چارچوب توافق دفاعی راهبردی امضا شده میان این دو کشور، وارد پایگاه هوایی ملک عبدالعزیز در منطقه شرقی عربستان شده. این مجموعه نظامی متشکل از جنگنده و نیروهای پشتیبانی وابسته به نیروی هوایی پاکستان است.