تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۵

تشدید تدابیر امنیتی در پاکستان پیش از احتمال مذاکرات

منابع رسمی از تشدید اقدامات پیشگیرانه و نظارت‌های بیشتر در پاکستان برای تأمین امنیت نشست احتمالی ایران و آمریکا و جلوگیری از هرگونه تهدید خبر دادند.

اقتصاد۲۴- رسانه‌های پاکستانی در گزارشی به تشدید تدابیر امنیتی در اسلام‌آباد و شهر‌های بزرگ مجاور آن در آستانه برگزاری احتمالی دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا اشاره کردند که شامل ایجاد چندین ایست بازرسی، استقرار افسران پلیس، محدودیت فعالیت کسب‌وکار‌ها و محدودیت تردد در برخی محله‌های مسکونی است.

مقامات پاکستانی آماده‌سازی گسترده امنیتی برای حفاظت از هیات‌های خارجی را برای برگزاری احتمالی دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا آغاز کرده است، اگرچه مقامات هنوز به طور رسمی برگزاری این مذاکرات را تایید نکرده‌اند.

اسلام‌آباد در ۲۳ فروردین میزبان هیات‌های مذاکره‌کننده آمریکایی و ایرانی بود. اگرچه به گفته دستگاه دیپلماسی ایران، طرفین به‌رغم تفاهم بر سر طیفی از موضوعات به دلیل فاصله‌ای که در دیدگاه آنها پیرامون ۲ الی ۳ موضوع مهم وجود داشت، به توافق نرسیدند.

طی روز‌های اخیر «عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان در راستای ماموریت این کشور برای میانجیگری به تهران سفر کرده بود. فرمانده ارتش پاکستان با مقامات عالی سیاسی و نظامی ایرانی دیدار و با آنها رایزنی کرد.

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از برنامه‌ریزی برای برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا دوشنبه هفته جاری در اسلام‌آباد است، اگرچه مقامات ایرانی با انتقاد از اقدامات و اظهارات بی‌اساس طرف آمریکایی که آن را ناقض تعهداتش نسبت به آتش‌بس دانسته، هنوز با مشارکت در این مذاکرات موافقت خود را اعلام نکرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر