اقتصاد۲۴- حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد حاج علی اکبری در خطبههای نماز جمعه این هفته تهران در محل دانشگاه تهران اظهار داشت: ایران امروز در میانه یک جنگ تمام عیار به سر می برد و دشمنان ما امروز به جای گلوله ها از طریق تحریم ها و محاصره اقتصادی و جنگ شناختی در صدد هستند آنچه که نتوانسته اند در عرصه نظامی بدست بیاورند در عرصه اقتصادی بدست بیاورند.
وی گفت: از یک طرف با تحریم نفت، بانک و تجارت، راه های درآمدزایی کشور را محدود می کنند و از طرف دیگر با ترویج فرهنگ مصرف گرایی و تجمل گرایی و یا با استفاده از عناصر خائن برای آسیب زدن به معیشت عمومی تلاش می کنند تا به خیال خود مقاومت ملی مردم بزرگ ایران را بشکنند و در این عرصه به ما ضربه بزنند.
حاج علی اکبری افزود: مطالعات علمی و بررسی ها که شامل مبانی دینی محکم و تجربه های جهانی است نشان می دهد که بهترین راه و کم هزینه ترین راه در این نبرد تاریخی و تمدنی مساله حیاتی صرفه جویی و مدیریت مصرف و افزایش بهره وری است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران ادامه داد: مهمترین موضوع تبدیل صرفه جویی به یک گفتمان سراسری و قالب است. با این توصیف مساله صرفه جویی صرفا یک توصیه اخلاقی و یک فضیلت شخصی محسوب نمی شود بلکه یک فریضه دینی و یک ضرورت راهبردی برای ملت ایران و حفظ نظام و ناامید کردن دشمنان و عبور از چالش ها است.
حاجی علی اکبری تصریح کرد: نگاهمان به این موضوع غیر از شرایط عادی است هر چند در شرایط عادی زندگی نیز این مساله به عنوان یکی از عناصر اصلی، اهمیت خاص خود را دارد.