تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۵

وال استریت ژورنال: آمریکا شرکت‌های تولیدکننده پهپاد جنگی را تامین مالی می‌کند

دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در چارچوب تلاش‌ها برای افزایش تولید داخلی پهپادهای جنگی، در صدد امضای قراردادهایی برای تامین مالی شرکت‌های تولیدکننده پهپهاد در آمریکاست.

اقتصاد۲۴-  روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» به نقل از افراد آگاه از این موضوع نوشت که قراردادهای بالقوه در این زمینه پس از ماه‌ها بحث و مذاکره بین وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با تعدادی از شرکت‌های خصوصی تولیدکننده پهپاد مطرح شده است.

این مذاکرات با مشارکت «دفتر سرمایه راهبردی» انجام شده که در حوزه کمک‌ مالی برای شرکت‌های حائز اهمیت در زنجیره‌های تامین مربوط به امنیت ملی آمریکا فعالیت می‌کند و در دولت «جو بایدن» رئیس جمهور سابق آمریکا تشکیل شده است.

به نوشته وال استریت ژورنال، در حالی که اهمیت پهپادها به عنوان سلاح‌های کلیدی در جنگ‌های نوین رو به افزایش است، این اقدام دولت ترامپ با هدف افزایش تولید داخلی پهپادهای جنگی و کاهش هزینه تولید این سلاح‌ها انجام می‌شود. شرکت‌ «نروس» (Neros) و همچنین «آنیوژوال ماشینز/ ماشین‌های غیرمعمول» (Unusual Machines) وابسته به «دونالد ترامپ جونیور» پسر بزرگ رئیس جمهور آمریکا از جمله شرکت‌های طرف مذاکره با وزارت دفاع آمریکا هستند.

در همین ارتباط ، تارنمای خبری «ان بی سی نیوز» آمریکا گزارش داد که وزارت دفاع آمریکا در رقابتی طراحی شده برای جنگ‌های نوین، درصدد خرید ۳۰۰ هزار پهپاد است. بر اساس این گزارش، پنتاگون با مشاهده تهدیدهای چین و توسعه جنگ‌های پهپادی، در تلاش است تا در این زمینه از رقبای جهانی عقب نماند.

پایگاه خبری آمریکایی «اسلیت» نیز در گزارشی با اذعان به ناکامی آمریکا در رسیدن به هدف‌های ژئوپلیتیک در جنگ با ایران، نوشت: دوستان و دشمنان آمریکا مشاهده کردند که ارتش آمریکا بیش از نیمی از ذخایر سامانه‌های تسلیحاتی با فناوری بالای خود شامل موشک‌های گران‌قیمت دفاع هوایی خود را در مقابله با پهپادهای ارزان قیمت ایران مصرف کرد.

این درحالی است که ارتش روسیه در جنگ اوکراین به تاکتیک‌های متکی بر پهپادها رو آورده و اکنون متحدان آمریکا در نقاط مختلف جهان در این فکر هستند که آمریکای ناتوان از مقابله با ایران چگونه قادر به رویارویی و دفع حملات احتمالی آینده از سوی ارتش‌های قدرتمندتر دنیا خواهد بود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر