اقتصاد۲۴- قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، با ۰.۳ درصد افزایش، به ۴۵۰۵ دلار و ۵۷ سنت رسید. قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در ماه ژوئن، با ۰.۱ درصد افزایش، به ۴۵۳۵ دلار و ۹۰ سنت رسید.
این فلز ارزشمند، از ابتدای هفته جاری تاکنون حدود ۰.۱ درصد کاهش یافته است.
برایان لان، مدیر عامل شرکت گلدسیلور سنترال گفت: روز پنجشنبه قیمت طلا تا سطح ۴۳۶۰ دلار کاهش یافت و انتظار میرفت روند نزولی ادامهدار باشد، اما ناگهان بازار تغییر مسیر داد و قیمت این فلز ارزشمند صعودی شد. بازار در معاملات صبح امروز نیز همچنان همین روند را دنبال میکند.
تورم آمریکا در ماه آوریل با سریعترین سرعت خود در سه سال گذشته افزایش یافت که ناشی از افزایش قیمت انرژی به دلیل جنگ تحمیلی عیله ایران و تقویت دیدگاه اقتصاددانان مبنی بر اینکه فدرال رزرو نرخ بهره را تا سال آینده بدون تغییر نگه خواهد داشت، بود.
بر اساس گزارش رویترز، جان ویلیامز، رئیس بانک فدرال رزرو نیویورک، گفت: سیاست پولی بانک مرکزی با توجه به چشمانداز در جای درستی قرار دارد و انتظار می رود با کاهش فشارها در اواخر سال جاری، تورم در کوتاهمدت بالا باشد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره در ۷۵ دلار و ۶۱ سنت ثابت ماند و هر اونس پالادیوم با ۰.۵ درصد افزایش، به ۱۳۷۵دلار و ۶۳ سنت رسید و هر دو فلز در مسیر ثبت رشد هفتگی قرار گرفتند. هر اونس پلاتین با ۰.۴ درصد کاهش، به ۱۹۱۴ دلار و ۹۵ سنت رسید و در مسیر ثبت کاهش هفتگی قرار گرفت.