تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۵

بیانیه مقاومت عراق: تا زمان برچیده شدن اشغالگری از کشورمان سلاح تحویل داده نخواهد شد

جنبش مقاومت عراقی «سرایا اولیاء الدم» با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد که تا پیش از پایان اشغال عراق، با تحویل سلاح یا چشم‌پوشی از نبرد موافقت نخواهد کرد.

اقتصاد۲۴- جنبش مقاومت عراقی «سرایا اولیاء الدم»، که وابسته به «کتائب سیدالشهدا» است، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: پیش از آنکه ظلم زدوده شود و اشغال از عراق پایان یابد، نه سلاحی تحویل داده می‌شود و نه سخنی از آرامش در میان است. 

به گزارش ایسنا، در ادامه این بیانیه آمده است: در جنگ، ما را فرزندانِ نیک‌سرشتان می‌خوانند، و در صلح، نام کسانی را که از این سرزمین پاسداری کردند، فراموش می‌کنند. وطن‌ها را رهگذران پاسبانی نمی‌کنند و مقاومت، مردانی وفادار دارد که در همه سختی‌ها از عراق محافظت می‌کنند. 

پیشتر منابع خبری اعلام کردند فرمانده تیپ ۱۹ نیروهای حشد الشعبی در استان میسان در جنوب این کشور، در پی انفجار یک بمب کنار جاده‌ای به شهادت رسیده است. 

در همین راستا، جنبش انصارالله الاوفیاء از شهادت فرمانده «عدی الحلفی» در پی انفجار بمبی که خودروی حامل او را در استان میسان هدف قرار داده بود، خبر داد. 

این جنبش اسرائیل و آمریکا را مسؤول این ترور دانست.

منبع: ایسنا
ارسال نظر