تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۹ آذر ۱۳۹۸
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته اعلام کرد:

افزایش 85 درصدی ضمانت نامه ها و 17 درصدی تسهیلات ارایه شده صندوق در سال جاری

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته اعلام کرد: صدور ضمانت های این صندوق در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال گذشته افزایش ۸۵ درصدی و تسهیلات صندوق نیز افزایش ۱۷ درصدی داشته است.

اقتصاد24 - رضا نقی پور اصل در نشست خبری با خبرنگاران که در راستای پویش پاسخگویی در وزارت صمت برگزار شد، بیان کرد: اجرای صندوق های حمایتی برای تحقق حمایت از بنگاه های اقتصادی و تولیدی در کنار بانکها برای اعطای ضمانت نامه ها و ...پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسط سیاستمداران کلان کشور کلید خورد.

وی در خصوص ماهیت این صندوق نیز ادامه داد: بر اساس مصوبه هیات وزیران صحا(صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک) به شرکت مادر تخصصی حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته تغییر نام داد.

به فناوری در تایید طرح ها توجه ویژه ای خواهیم داشت


مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته با تأکید بر اینکه به فناوری در تایید طرح ها از جمله سخت افزار و نرم افزار و... توجه ویژه ای خواهیم داشت، بیان کرد: توسعه کمی و کیفی محصولات تولیدی، توانمندسازی و توسعه اقتصاد دانش محور و فناور محور ، انباشت دانش و اشاعه آن به صنایع مرتبط و بومی سازی دانش در چارچوب اهداف این شرکت مادر تخصصی است.

نقی پور اصل با تأکید بر ضرورت تمرکززدایی در خصوص برنامه های صندوق نیز گفت: برنامه جامع استراتژیکی با همکاری اساتید دانشگاهی و صاحبنظران با لحاظ کردن تمرکززدایی به وزیر صنعت، معدن و تجارت ارایه دادیم.

ایجاد ۱۰ نمایندگی صندوق در استانهای مختلف کشور تا پایان امسال


وی ادامه داد: در راستای تمرکز زدایی تا آخر سال ۱۰ نمایندگی را در استان های مختلف کشور ایجاد خواهیم کرد.البته تاکنون نمایندگی های صندوق در استانهای آذربایجان شرقی، هرمزگان و فارس راه اندازی شده است.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته همچنین اضافه کرد: به شرکت های فناور و پیشرفته در استان های کمتر برخوردار و مناطق محروم توجه ویژه ای خواهیم داشت.

ضرورت افزایش سرمایه صندوق


نقی پور اصل با اعلام اینکه بحث افزایش سرمایه صندوق یکی از دغدغه های ما است، گفت: قبلا صندوق حمایت از صنایع الکترونیک بود و در حاضر با توجه به تغییر نام صندوق ۱۳ سرفصل دیگر به سرفصل های صندوق در حوزه صنایع پیشرفته اضافه شده است.

وی در این راستا توضیح داد: ۲ خط اعتباری یکی از معاونت اشتغال وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی و دیگری از صندوق نوآوری و شکوفایی برای افزایش سرمایه صندوق اضافه کردیم که با تخصیص آنها سرمایه صندوق ۱۲۰ درصد افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته با اشاره به برخی اقدامات انجام گرفته در زمینه مسئولیت های اجتماعی، گفت: در راستای مسئولیت های اجتماعی صندوق، از شرکتهای استارت آپ حمایت های خوبی داشتیم، حمایت از پایان نامه های مرتبط با صنایع پیشرفته به خصوص در مناطق محروم نیز در راستای مسئولیت های اجتماعی صندوق انجام شده است.

کاهش یک درصدی سود تسهیلات ارایه شده به شرکتهای پایبند به مسئولیت اجتماعی


نقی پور اصل اضافه کرد: صندوق یک درصد از سود تسهیلات ارایه شده خود به شرکتهایی را که در حوزه مسئولیت های اجتماعی کار می کنند، را کاهش خواهد داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: سقف ارایه تسهیلات صندوق را از ۳۰ میلیارد ریال به ۵۰ میلیارد ریال رسانده ایم، برای صدور ضمانت نامه اما سقفی نداریم.

ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی در سال گذشته


مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته در خصوص گزارش عملکرد صندوق نیز بیان کرد: تاکنون ۱۷۳۳ طرح از خدمات صندوق بهرهمند شده اند و سال گذشته توانستیم ۱۳ هزار فرصت شغلی ایجاد کنیم.

افزایش ۸۵ درصدی ضمانت نامه های صادره توسط صندوق


نقی پور اصل با اعلام اینکه ارایه ضمانت های صندوق در سال ۱۳۹۸ نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش ۸۵ درصدی داشته است، گفت: ارایه تسهیلات صندوق در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال گذشته افزایش ۱۷ درصدی داشته است.

وی ادامه داد: امسال تاکنون ۴۴ فقره ارایه تسهیلات به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال داشته ایم و از ابتدای سال ۱۳۹۸ تاکنون ۱۰۳ فقره ضمانت نامه به ارزش ۶۸۰ میلیارد ریال صادر کرده ایم.
وی در پایان گفت: صندوق در چارچوب شاخص بهره وری، شاخص اثر بخشی تسهیلات ارایه شده و همچنین شاخص میزان اثربخشی ضمانت نامه های ارایه شده توانست ۱۰۰ درصد تعهدات خود را انجام دهد.
ارسال نظر