اقتصاد۲۴- مواد لازم برای کیک انار:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
آب انار ۱۶۰ میلی (۲/۳ لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
پودر ژله انار یک بسته
بکینگ پودر ۶ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک انار:
آب ۲ عدد انار را بگیرید و یک لیوان به مقدار ۲۵۰ میلی آب انار شد. دو سوم آب انار را داخل کیک و یک سوم را در کرم انار استفاده کنید. از آب انار طبیعی استفاده شود در طعم و کیفیت تاثیر دارد.
تخم مرغ و شکر را همراه وانیل ۵ تا ۶ دقیقه خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
روغن را اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید و بعد آب انار را اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر و پودر ژله را مخلوط و الک کنید و داخل مواد بریزید و با لیسک مخلوط کنید.
داخل قالب به قطر ۲۳ سانت (من از قالب کمربندی استفاده کردم، هر نوع قالب گرد و یا حتی طرح دار هم میشود) کف آن کاغذ روغنی بیاندازید و مایه کیک را بریزید.
فر را از قبل روشن کنید. تا گرم شود.
قالب را در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار بدهید. دمای فرها فرق دارد حتما خودتان چک کنید.
بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کنید.
مواد لازم برای کرم انار:
آب انار ۹۰ میلی (۱/۳ لیوان)
شیر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
وانیل ۱/۴ قاشق غذاخوری
شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرم انار:
شیر و آب انار و شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدهید دائم هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب مثل فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه کنید و از حرارت بردارید. میتوانید رنگ خوراکی هم بریزید.
کرم که از دما افتاد روی کیک خنک بریزید و دانههای انار را روی آن بریزید.