تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۱۱ دی ۱۳۹۸

منظور از وارد کردن شوک به برنج چیست؟

در این مطلب چند سوال در مورد آشپزی و پاسخ آن‌ها را برای شما آماده کرده ایم.

ریزه کاری های آشپزی

اقتصاد۲۴-یکسری سوال آشپزی هست، که امکان دارد به ذهنتان رسیده باشد، ولی جوابش را ندانید.

برای این که میگو سفت و خشک نشود چه‌کار باید کرد؟
میگو اگر با حرارت زیاد طبخ شود سفت و خشک می‌شود. میگو را با حرارت ملایم و بین ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا خشک نشود.

می‌خواستم بدانم اصطلاح «پنسه» که در برخی رستوران‌ها به کار می‌رود به چه معنی است؟
پنسه به فرانسوی و پینچ Pinch در کتاب‌ها و مجلات آشپزی مکرر به کار برده می‌شود. مقدار شکر، نمک، جوش‌شیرین یا هر ماده دیگری است که بین انگشت شست و سبابه جا بگیرد. مقدار آن تقریبا یک‌هشتم قاشق چای‌خوری است.


زمانی که برنج در حال جوشیدن روی حرارت تند است، کمی آب سرد درون قابلمه برنج در حال جوش بریزید، تا یک لحظه از جوش بیفتد. این کار باعث قد کشیدن برنج می‌شود که به آن شوک دادن می‌گویند.

چگونه می‌توان گوشت گوساله را برای مصرف ترد کرد؟
مخلوطی از سرکه و روغن زیتون را به تمام قسمت‌های گوشت بمالید رویش را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید.

منبع: خراسان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار