تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۸
رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران:

فروش شیرینی پس از شیوع کرونا به یک دهم ماه‌های گذشته رسیده است

رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران با اعلام اینکه در پی شیوع ویروس کرونا، لزوم رعایت موارد بهداشتی به صنف قنادان ابلاغ شده تاکید کرد: انواع شیرینی که با حرارت ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه پخته می‌شود مشکلی از این بابت ندارد.
 
اقتصاد۲۴-علی بهره‌مند ، با اشاره به ابلاغ اطلاعیه‌هایی درباره رعایت موارد بهداشتی به صنف قنادان از سوی اتحادیه، اظهار کرد: طبق اعلام مسئولان وزارت بهداشت نان به دلیل پخته شدن در حرارت حدود ۲۰۰ درجه آلوده به ویروس نیست؛ بنابراین انواع شیرینی که با حرارت ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه پخته می‌شود نیز مشکلی از این بابت ندارد.

وی با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی از سوی کارکنان این بخش و تحویل شیرینی در بسته‌بندی به مشتریان، اظهار کرد که فروش این صنف بعد از شیوع ویروس کرونا به یک دهم ماه‌های گذشته رسیده است.

رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران با بیان اینکه کارگران قبل از ورود به کارگاه تبسنجی می‌شوند، تصریح کرد: همچنین کارگان در واحد‌های صنفی شیرینی پزی ملزم شدند همه وسایل مورد استفاده خود را به صورت مداوم ضدعفونی کنند و حتما از دستکش استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: گسترش کرونا تا نیمه فروردین ۹۹

رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران اعلام کرد که در پی شیوع ویروس کرونا فروش این صنف به یک دهم ماه‌های گذشته رسیده است.

بر اساس این گزارش، از سی‌ام بهمن ماه مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در ایران اعلام شد و تا ظهر روز گذشته دوازدهم اسفندماه، ۱۵۰۱ نفر به این ویروس مبتلا شده و متاسفانه ۶۶ نفر بر اثر ابتلا به آن فوت کردند. همچنین شیوع این ویروس و کم شدن رفت‌وآمد‌ها برای پیشگیری از آن در ماه پایانی سال که عمدتا روز‌های پررونقی برای کسب وکار‌های خرد است، باعث شده فعالان تجاری و اصناف مختلف دچار آسیب‌های جدی شوند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر