تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۸

ایمپلنت دندان

اوردنچر دندان، جایگزینی برای دندان های مصنوعی بوده است و دارای مزایای بسیار زیادی نسبت به آن می‌باشد. در این درمان دست دندان‌ها بر روی چند پایه ایمپلنتی سوار می‌شوند و دیگر لق نمیخورند و استحکام بیشتری دارند.

اقتصاد۲۴- در عصر حاضر از ایمپلنت دندان به عنوان یکی از روش های نوین جایگزینی دندان های پوسیده و کاشت دندان به جای دندان های از دست رفته استفاده می شود. ایمپلنت پایه محکمی است که به جای ریشه دندان جدید در استخوان فک کاشته می شود و سپس دندان جدید بر روی آن سوار می شود. ایمپلنت های دندان مزایا ، اجزا و توضیحات زیادی دارد که در ادامه آن ها را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم.

جنس ایمپلنت دندان

ایمپلنت های دندان معمولاً از تیتانیوم ساخته می شوند زیرا تیتانیوم به عنوان ماده ای که به خوبی توسط بدن مورد قبول واقع می شود به حساب می آید و همچنین میزان خوردگی بسیار پایینی دارد.

اجزای ایمپلنت دندان

ایمپلنت های دندان معمولاً از سه قسمت اصلی تشکیل می شوند. این سه قسمت شامل فیکسچر ، اباتمنت و تاج دندان هستند. فیکسچر همان پایه ایملپنت است که داخل استخوان فک قرار می گیرد و حکم ریشه دندان را دارد. اباتمنت نیز قطعه ای رابط میان پایه و تاج دندان است. این قطعه داخل پایه قرار می گیرد و سری گرد دارد که خارج از لثه قرار می گیرد و محل قرارگیری روکش خواهد بود. تاج یا روکش دندان نیز قسمت نهایی و قابل دیدن در مرحله نهایی است. این تاج بر اساس دندان های هر فرد و انحصاری در لابراتور ها ساخته می شوند تا جلوه ای بسیار طبیعی و زیبا در کنار سایر دندان ها در دهان داشته باشند. البته ممکن است در برخی از مدل های دیگر ایمپلنت این اجزا کمتر ، بیشتر یا به صورت متصل به هم باشند. اما قسمت های اصلی هر ایمپلنت موارد گفته شده است.

مزایای ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان مزایای متعددی دارد که مهمترین آن ها عبارتند از:

1- زیبایی و طبیعی بودن : همانطور که گفته شد تاج های دندان منحصر به هر فرد ساخته می شوند. بنابراین پس از قرارگیری در کنار سایر دندان ها جلوه ای زیبا و طبیعی خواهد داشت.

2- بالا بردن اعتماد به نفس : همگی می دانیم که دندان ها چه نقش به سزایی در زیبایی صورت دارند. در صورتی که دندان های زیبا داشته باشید بیشتر و راحت تر سخن خواهید گفت و نگرانی و استرسی ندارید. بنابراین اعتماد به نفستان در هنگام صحبت بالا می رود.

3- دوام و ماندگاری بالا : ایمپلنت دندان نسبت به سایر روش های کاشت و جایگزینی دندان ماندگاری بالایی دارد. طول عمر آن ها بستگی به شرایط متعددی دارد. از جمله کیفیت و برند ایمپلنت و میزان نگهداری و مراقبت فرد بعد از ایمپلنت و ...

4- قدرت تکلم و جویدن بالا : در صورت استفاده از دندان های مصنوعی حتماً با مشکل لق زدن یا تکان خوردن آن ها در داخل دهان در هنگام صحبت یا جویدن غذا رو به رو بوده اید. اما ایمپلنت های دندان از آنجایی که در استخوان فک پیچ شده اند با این مشکلات رو به رو نیستند.

مراحل انجام ایمپلنت دندان

در گام نخست تشخیص دندان پوسیده یا نیاز به کاشت و پر کردن جای خالی دندان از دست رفته در فرد به وجود می آید. پس از مراجعه به مرکز ایمپلنت و مشاوره با متخصص ایمپلنت دندان و بررسی و بازبینی شرایط دهان و دندان توسط متخصص و عکس برداری در صورت نیاز قراری برای انجام ایمپلنت ترتیب داده می شود.

در روز انجام ایمپلنت ابتدا کار با بی حسی منطقه تحت عمل آغاز می شود. سپس برشی بر روی لثه زده می شود تا دسترسی به استخوان فک مهیا شود. پس از آن با مته یا ابزار دیگر پزشکی سوراخی به اندازه فیکسچر در جای مناسبش ایجاد می شود. سپس اقدام به قرارگیری پایه که شکلی شبیه پیچ هم دارد می کنیم. پس از قرارگیری فیکسچر حال نیاز است که مدتی به اسخوان فک مهلت دهیم که هم استراحت کند و هم با پایه کار گذاشته شده پیوند برقرار کند و با رشد کردن آن را در بر بگیرد تا پس از قرارگیری تاج این پایه بتواند به خوبی نقش ریشه دندان را داشته باشد.

این مدت بسته به دستور پزشک می تواند چندین ماه به درازا بکشد.

پس از مراجعه مجدد و بازبینی ، در صورت نبود هیچگونه مشکلی قرارگیری اباتمنت انجام می شود و در نهایت تاج دندانی که در این مدت استراحت در لابراتور تهیه شده است بر روی آن قرار می گیرد. پس از اتمام کار توصیه های نهایی و طرز مراقبت از ایمپلنت به بیمار توضیح داده می شود و قرار دیگری برای بازبینی روند بهبودی ایمپلنت و دهان هماهنگ می شود.

متخصص ایمپلنت دندان

شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که این متخصص کیست و چه فرقی با دندان پزشک دارد. برای پاسخ به این سوال باید بدانید که هر کاری تخصص به حساب می آید و برای انجام شدن آن به بهترین نحو و امن ترین روش ممکن لازم است که به متخصص آن سپرده شود. در زمینه ایمپلنت دندان نیز همین بحث مطرح است. متخصص ایمپلنت دندان فردی است که در این زمینه تجربه بالا و مطالعه تخصصی داشته و مطمئناً بهتر از یک دندان پزشک عادی می تواند عمل ایمپلنت را انجام دهد. به همین علت شدیداً توصیه می شود که برای کمتر شدن ریسک انجام این عمل و تجربه ای مطمئن تر حتماً به یک متخصص ایمپلنت مراجعه کنید.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

برای مراقبت های پس از عمل باید چند روز ابتدایی سعی کنید فشار زیادی به آن وارد نکنید و از غذا های نرم استفاده کنید. از شکاندن آجیل و یخ و فشار های بی مورد به ایمپلنت خودداری کنید.
مسواک زدن و نخ دندان کشیدن روزانه و استفاده از دهان شویه های ضد عفونی کننده و همچنین مراجعه به دندان پزشک جهت بازبینی و شست و شوی دندان ها می تواند به بالا رفتن عمر مفید ایمپلنت و سایر دندان هایتان کمک شایانی کند.

اوردنچر

اوردنچر دندان، جایگزینی برای دندان های مصنوعی بوده است و دارای مزایای بسیار زیادی نسبت به آن می‌باشد. در این درمان دست دندان‌ها بر روی چند پایه ایمپلنتی سوار می‌شوند و دیگر لق نمیخورند و استحکام بیشتری دارند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد اوردنچر و قیمت اوردنچر به لینک زیر مراجعه کنید.

قیمت اوردنچر

قیمت ایمپلنت دندان

برای اطلاع از قیمت روز ایمپلنت دندان به لینک زیر مراجعه کنید .

قیمت ایمپلنت

ارسال نظر