تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات:

کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات

دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات از کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات بسته‌بندی در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.
 
اقتصاد۲۴-جمشید مغازه‌ای با بیان اینکه احتمال آلوده بودن شیرینی و شکلات بسته بندی به ویروس کرونا وجود ندارد، اظهار کرد: بخش اعظمی از ماشین‌آلات تولید شیرینی و شکلات بسته بندی اتوماتیک است و در محیط سرپوشیده تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه کارخانجات تولیدی بعد از ۱۶ فروردین با رعایت نکات بهداشتی، کنترل و ضدعفونی کارخانجات و اتخاذ تمهیدات لازم شروع به فعالیت کردند، از کاهش تقاضای شیرینی و شکلات خبر داد.

به گفته دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات کارخانجات این بخش ظرفیت تولیدشان را ۳۰ درصد کاهش دادند که علت این کاهش علاوه بر کاهش مصرف، تحت تاثیر تعطیلی واحد‌ها در نوروز و رعایت شرایط شیوع ویروس کرونا هم بوده است.

بیشتر بخوانید: رکود حداکثری بر صنف شیرینی‌ فروشی حاکم است/ مردم نگران انتقال کرونا از طریق شیرینی نباشند

شیوع ویروس کرونا و کم شدن رفت‌وآمد‌ها برای پیشگیری در ماه پایانی سال که عمدتا روز‌های پررونقی برای کسب وکار‌های خرد و کارگران فصلی است، باعث شده فعالان تجاری، اصناف مختلف و کارگران دچار آسیب‌های جدی شوند؛ به‌طوری‌که براساس گزارش دفتر امور اقتصادی و سیاست‌های تجاری وزارت صمت در روز‌های پایانی سال گذشته بخش‌های مختلف اقتصادی بین ۳۵ تا ۱۰۰ درصد کاهش تقاضا داشتند و بیشترین آسیب هم مربوط به خدمات گردشگری و باشگاه‌های ورزشی بوده که تقاضای آن‌ها در اسفند ماه به صفر رسیده بود. همچنین بر اساس این گزارش در اسفند ماه تقاضای آجیل و خشکبار و شیرینی و شکلات به ترتیب ۸۰ و ۷۰ درصد کمتر شده بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر