تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
با موفقیت انجام شد؛

طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی دوربین‌های نواحی مختلف فولاد مبارکه

پروژۀ طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی دوربین‌های اولویت‌دار نواحی مختلف فولاد مبارکه، توسط ناحیۀ اجرای پروژه‌های جنبی و پشتیبانی شرکت با موفقیت به پایان رسید.

 
 
اقتصاد۲۴-کارشناس اجرای پروژه‌های جنبی و پشتیبانی در این خصوص افزود: به‌منظور کنترل فرایند‌های نواحی مختلف فولاد مبارکه از اسفندماه ۹۶، تعداد ۴۳۵ سوژۀ دید اولویت‌دار در نظر گرفته شد. پس از آن عملیات بسترسازی، نصب تجهیزات، کابل‌کشی و همچنین نصب انواع دوربین‌های ثابت، دام و اسپید دام انجام شد و در نهایت در بهمن‌ماه ۱۳۹۸ دوربین‌های جدید در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

  محمدحسین صفوی‌پور با تأکید بر این‌که برای این پروژه بالغ‌بر ۱۳۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام شده، ادامه داد: در این زمینه از به‌روزترین تجهیزات و تکنولوژی‌ها و نیز جدیدترین قابلیت‌های نرم‌افزاری استفاده شده است.
 
این در حالی است که دوربین‌های اسپید دام به‌کاررفته دارای کیفیت ۱۰۸۰P یا همان FULL HD و درجۀ حفاظت IP۵۴ با قابلیت HDR و پشتیبانی پروتکل ONVIF هستند.
 
همچنین دوربین‌های ثابت علاوه‌بر قابلیت‌های فوق‌الذکر، دارای قابلیت دید در شب و تکنولوژی کاهش نویز هستند و با هوزینگ‌های درجۀ حفاظتی IP۶۷ محافظت می‌شوند.

کارشناس اجرای پروژه‌های جنبی و پشتیبانی فولاد مبارکه با اشاره به گستردگی مکان‌های نصب این دوربین‌ها گفت: دوربین‌های یادشده در شرکت فولاد مبارکه، مجتمع فولاد سبا و مجموعه فرهنگی ورزشی فردوس نصب شده و به بهره‌برداری رسیدند.

بیشتربخوانید:نمایش ساختارهای تحقیق و توسعه
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه گامی بزرگ و سازنده در ایجاد شبکۀ زیرساخت نظارت تصویری بر فرایند‌های تولید فولاد مبارکه برداشته شد و از این پس امکان نظارت تصویری بر فرایند‌های مختلف پروسۀ تولید به وجود آمده است.

صفوی‌پور گفت: برخی از ویژگی‌های دیگر این پروژه عبارت‌اند از:

- استفاده از دوربین‌های با فناوری دیجیتال IP به‌جای دوربین‌های آنالوگ قدیمی؛ میزان کابل‌کشی کمتر و انتقال هم‌زمان صدا، تصویر و برق؛ امنیت ارسال داده‌های رمز در دوربین‌ها و در نتیجه افزایش امنیت؛ هوشمند بودن دوربین‌ها و امکان تجزیه‌وتحلیل تصاویر و هوشمندسازی فرایند نظارت تصویری؛ امکان رؤیت تصاویر دوربین‌ها در نقاط مختلف فولاد با توجه به بستر ایجادشده؛ ایجاد امکان رؤیت کلیۀ تصاویر هر ناحیه در دفتر مدیریت ناحیه؛ امکان گسترش شبکه و افزایش تعداد دوربین‌ها تا یک ونیم برابر شبکه موجود.

وی در پایان از حمایت‌ها و اقدامات مدیریت و کارکنان اجرای پروژه‌های جنبی و پشتیبانی، مدیریت بازرسی فنی و اتوماسیون و ابزار دقیق، واحد مخابرات، مهندسی کارخانه، شرکت‌های فنی مهندسی فولاد مبارکه و ایریسا به‌عنوان پیمانکار و کلیۀ همکارانی که در نواحی مختلف در راستای پیشرفت این پروژه همکاری داشتند، تشکر و قدردانی کرد.
منبع: فولاد مبارکه
ارسال نظر