تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

ضریب نفوذ بازار سهام به ۷۰ درصد رسید

آقامحمدی با اشاره به آزادسازی سهام عدالت گفت: با آزادسازی سهام عدالت از امروز، ضریب نفوذ سهام در کشور به ۷۰ درصد رسید.
علی آقامحمدی صبح امروز (شنبه) و در مراسم آغاز به کار پنجره واحد شروع کسب‌وکار در اتاق بازرگانی تهران گفت: از شب گذشته تاکنون بیش از ۳.۵ میلیون نفر وارد سایت شده و کنترل سهام عدالت خود را که متشکل از سهام ۳۶ شرکت بزرگ است را برعهده گرفته‌اند.

وی ادامه داد: امیدوار هستیم که رتبه کسب‌وکار کشور نیز در سال جهش تولید به کمتر از ۷۰ درصد برسد. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: شاخص‌های اقتصادی باید دو تا ۳ رقمی شوند و امیدواریم گام بعدی بعد از شروع به کار پنجره واحد کسب‌وکارها، ایجاد دادگاه‌های تجاری باشد.

بیشتر بخوانید: جزئیاتی از نحوه فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری‌ها
آقامحمدی گفت: اتاق بازرگانی متعهد شده است تا مکانی را برای ایجاد دادگاه‌های تجاری در اختیار قوه قضاییه قرار دهد و این قوه نیز آماده است تا برای حل اختلافات تجاری این دادگاه‌ها را سریعا راه‌اندازی کند.

وی ادامه داد: رسیدگی به اختلافات تجاری باید سریع، تخصصی و منجسم و به دور از حب و بغض باشد تا افراد ناباب از کسب‌وکار‌ها در ایران دور شوند.
منبع: ایبنا
ارسال نظر