اقتصاد۲۴ - رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران گفت: با شیوع ویروس کرونا و کاهش شدید سطح تقاضا از سوی شهروندان، فروش این صنف تا ۷۰ درصد کاهش یافته است.
علی بهرمند روز شنبه افزود: با وجود افزایش شدید قیمت مواد اولیه انواع شیرینی و دستمزد کارگران قیمت شیرینی همچون سال گذشته باقی مانده و تغییری نکرده است.
وی با بیان اینکه اگر مواداولیه مورد نیاز اصناف شیرینی پزی و قنادان باقیمتهای سال قبل تامین نشود، افزایش قیمت اجتناب ناپذیر است، ادامه داد: نمیتوان مواد اولیه مورد نیاز اصناف را گران خرید و محصول نهایی را ارزان فروخت.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران گفت: در پی تمهیدات ستاد مقابله با کرونا و تدوین پروتکلهای بهداشتی قنادان از ٣١ فروردین ماه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اجرای پرتکلهای بهداشتی دوباره فعالیت خود را آغاز کردند.
بیشتر بخوانید: کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات
بهرمند اضافه کرد: فعالان این صنف به واسطه حساسیت موضوع سلامتی شهروندان براساس قوانین، همواره ملزم به رعایت نکات بهداشتی بودهاند و با ابلاغ دستورالعملهای بهداشتی مراقبتها چندین برابر شده است.
وی خاطرنشان کرد: با اعلام پاندمی کرونا در دهه اول اسفند ماه سال گذشته بود که به رسم سالهای گذشته قنادان مشغول تولید محصولهای پرمصرف شهروندان در ایام نوروز بودند، این صنف با مشکل تعطیلی روبرو شد و در نتیجه نه تنها بازار شب عید نوروز و اعیاد مذهبی رجب و شعبان از دست رفت بلکه بسیاری از تولیدات قنادان غیرقابل استفاده و امحا شد.
بهرمند افزود: بیش از ٧٠ تن انواع مختلف شیرینی با هماهنگی دانشگاههای علوم پزشکی برای قدردانی از کادر درمان به صورت رایگان در میان پرسنل بیمارستان شهر تهران، بیمارستانهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سپاه و ارتش توزیع شد.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران گفت: در خوش بینانهترین حالت چهار تا پنج برابر از این میزان انواع مختلف شیرینی فاسد شده امحا و هزینههایی نظیر دستمزد، بیمه، اجاره مغازه که زیان انباشته بزرگیست به قنادان تحمیل شد.
بهرمند با تاکید بر لزوم حمایت دولت از این صنف اظهار داشت: تسهیلات در نظر گرفته شده از سوی دولت در صورت تحقق با سود ۱۲ درصد تخصیص مییابد که نرخ بالایی است و اصلا توجیه ندارد تا بخشی از زیان انباشتهای که به قنادان تحمیل شد، جبران شود.
بهرمند با بیان اینکه این اصناف اشتغالزا است، تصریح کرد: با توجه به متضرر شدن صنوف، دولت در راستای حمایت از تعرفههای مالیاتی ونرخ بیمههای تامین اجتماعی صنف تولیدی قنادان تجدیدنظر جدی و اساسی داشته باشد.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران در خصوص اجرای دستورالعمل بهداشتی از سوی قنادان نیز گفت: اجرای مقررات بهداشتی از قبل در میان قنادان نهادینه شده است و بر این اساس تمامی پروتکلهای تکمیلی ابلاغ شده نیز اجرا میشود.
بهرمند تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون موردی مبنی بر اجرا نشدن یا تخلف از دستورالعملهای بهداشتی از سوی فعالان این صنف گزارش نشده است و اگر ضعفی در نحوه اجرا مشاهده شود با تذکر وآموزش ناظران اتحادیه برطرف میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون صنفی به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی پلمب نشده است، گفت: در صورت شاهده هر نوع قصوری از سوی فعالان اصناف واحد خاطی پلمب میشود.
بنا بر اعلام مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ تا ظهر روز جمعه نهم خردادماه ۱۴۶ هزار و ۶۶۸ نفر به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۷ هزار و ۶۷۷ نفر رسیده است.
علی بهرمند روز شنبه افزود: با وجود افزایش شدید قیمت مواد اولیه انواع شیرینی و دستمزد کارگران قیمت شیرینی همچون سال گذشته باقی مانده و تغییری نکرده است.
وی با بیان اینکه اگر مواداولیه مورد نیاز اصناف شیرینی پزی و قنادان باقیمتهای سال قبل تامین نشود، افزایش قیمت اجتناب ناپذیر است، ادامه داد: نمیتوان مواد اولیه مورد نیاز اصناف را گران خرید و محصول نهایی را ارزان فروخت.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران گفت: در پی تمهیدات ستاد مقابله با کرونا و تدوین پروتکلهای بهداشتی قنادان از ٣١ فروردین ماه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اجرای پرتکلهای بهداشتی دوباره فعالیت خود را آغاز کردند.
بیشتر بخوانید: کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات
بهرمند اضافه کرد: فعالان این صنف به واسطه حساسیت موضوع سلامتی شهروندان براساس قوانین، همواره ملزم به رعایت نکات بهداشتی بودهاند و با ابلاغ دستورالعملهای بهداشتی مراقبتها چندین برابر شده است.
وی خاطرنشان کرد: با اعلام پاندمی کرونا در دهه اول اسفند ماه سال گذشته بود که به رسم سالهای گذشته قنادان مشغول تولید محصولهای پرمصرف شهروندان در ایام نوروز بودند، این صنف با مشکل تعطیلی روبرو شد و در نتیجه نه تنها بازار شب عید نوروز و اعیاد مذهبی رجب و شعبان از دست رفت بلکه بسیاری از تولیدات قنادان غیرقابل استفاده و امحا شد.
بهرمند افزود: بیش از ٧٠ تن انواع مختلف شیرینی با هماهنگی دانشگاههای علوم پزشکی برای قدردانی از کادر درمان به صورت رایگان در میان پرسنل بیمارستان شهر تهران، بیمارستانهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سپاه و ارتش توزیع شد.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران گفت: در خوش بینانهترین حالت چهار تا پنج برابر از این میزان انواع مختلف شیرینی فاسد شده امحا و هزینههایی نظیر دستمزد، بیمه، اجاره مغازه که زیان انباشته بزرگیست به قنادان تحمیل شد.
بهرمند با تاکید بر لزوم حمایت دولت از این صنف اظهار داشت: تسهیلات در نظر گرفته شده از سوی دولت در صورت تحقق با سود ۱۲ درصد تخصیص مییابد که نرخ بالایی است و اصلا توجیه ندارد تا بخشی از زیان انباشتهای که به قنادان تحمیل شد، جبران شود.
بهرمند با بیان اینکه این اصناف اشتغالزا است، تصریح کرد: با توجه به متضرر شدن صنوف، دولت در راستای حمایت از تعرفههای مالیاتی ونرخ بیمههای تامین اجتماعی صنف تولیدی قنادان تجدیدنظر جدی و اساسی داشته باشد.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران در خصوص اجرای دستورالعمل بهداشتی از سوی قنادان نیز گفت: اجرای مقررات بهداشتی از قبل در میان قنادان نهادینه شده است و بر این اساس تمامی پروتکلهای تکمیلی ابلاغ شده نیز اجرا میشود.
بهرمند تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون موردی مبنی بر اجرا نشدن یا تخلف از دستورالعملهای بهداشتی از سوی فعالان این صنف گزارش نشده است و اگر ضعفی در نحوه اجرا مشاهده شود با تذکر وآموزش ناظران اتحادیه برطرف میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون صنفی به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی پلمب نشده است، گفت: در صورت شاهده هر نوع قصوری از سوی فعالان اصناف واحد خاطی پلمب میشود.
بنا بر اعلام مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ تا ظهر روز جمعه نهم خردادماه ۱۴۶ هزار و ۶۶۸ نفر به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۷ هزار و ۶۷۷ نفر رسیده است.
منبع: ایرنا