اقتصاد۲۴- سرکه معمولی افزون برداشتن آنتی بیوتیکهای طبیعی، پس از تخمیر دارای اسید آمینههای بیولوژیک میشود، در صورتی که در سرکه مصنوعی این ماده مهم وجود ندارد.
سرکه سیب یک نوع سرکه است که حاصل آب سیب تخمیرشده است و در مواردی مانند چاشنی برای سالاد، چاشنی مورد نیاز برای خواباندن مواد غذایی، چتنی و نگهداری مواد غذایی کاربرد دارد.
افرادی که تصمیم دارند رژیم بگیرند، میتوانند سرکه سیب را در رژیم غذای خود اضافه کنند,، زیرا استیک موجود در سرکه سیب، اشتهای آنها را سرکوب میکند، متابولیسم (سوخت وساز) بدن را بالا میبرد و میزان حفظ آب بدن را کاهش میدهد.
سرکه سیب یک نوع سرکه است که حاصل آب سیب تخمیرشده است و در مواردی مانند چاشنی برای سالاد، چاشنی مورد نیاز برای خواباندن مواد غذایی، چتنی و نگهداری مواد غذایی کاربرد دارد.
افرادی که تصمیم دارند رژیم بگیرند، میتوانند سرکه سیب را در رژیم غذای خود اضافه کنند,، زیرا استیک موجود در سرکه سیب، اشتهای آنها را سرکوب میکند، متابولیسم (سوخت وساز) بدن را بالا میبرد و میزان حفظ آب بدن را کاهش میدهد.