تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۷ تير ۱۳۹۹
عدنان حسینی:

پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی مکران در منطقه آزاد چابهار استانداردسازی شد

مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی منطقه مکران توسط سازمان استانداردسازی شد.
اقتصاد۲۴ - عدنان حسینی افزود: در نشستی با حضور محمد صارمی کارشناس آشپزی و سر داور ملی غذا و کارشناسان بومی و محلی، استاندارد پخت تعداد ۱۳۰ نوع از غذاها، نان‌ها، دسرها، شیرینیجات و ترشی‌های بومی محلی مناطق جنوبی و ساحلی استان جهت معرفی و توسعه گردشگری خلاق غذا تعیین شد.
بیشتربخوانید: روستای تیس، دردانه منطقه آزاد چابهار در مسیر توسعه/ روستایی به قدمت تاریخ
حسینی اضافه کرد: در این جلسه همچنین غذا‌های قدیمی مناطق مختلف بلوچستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: این اقدام سازمان منطقه آزاد چابهار در راستای توسعه برندینگ گردشگری غذا و توسعه کسب‌وکار‌های محلی صورت گرفته است.

گفتنی است؛ به‌زودی اولین کتاب آشپزی غذا‌های سنتی مکران چاپ و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر