تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۱۷ تير ۱۳۹۹
وزیر راه و شهرسازی:

ظرفیت ‌‌بندر ‌چابهار ۴ برابر شد

محمد اسلامی گفت: پروژه راه‌آهن زاهدان- چابهار را از پروژه‌های کلیدی در محور شرق،به همراه شکوفایی اقتصادی با توسعه زیربناهای حمل و نقل راههای اصلی کریدور شمال- جنوب است.
 
اقتصاد۲۴- محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در بدو ورود به فرودگاه بین المللی زاهدان پروژه چابهار را از راه‌های اصلی کریدور شمال- جنوب عنوان کرد و گفت: با اجرای این پروژه‌های کلیدی در محور شرق، شکوفایی اقتصادی همراه با توسعه زیربنا‌های حمل و نقل باید سریع‌تر بدست بیاید تا مردم ما بتوانند از ثروت‌های خدادای و ظرفیت‌های نهفته این سرزمین بنحو شایسته بهره‌برداری کنند.

اسلامی گفت: خدا را شاکر هستیم که امروز یکی از وعده‌های دولت و تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری محترم را در فرایند تحقق قرار دادیم و عملیات ریل گذاری راه آهن زاهدان- چابهار را به یاری حق تعالی آغاز خواهیم کرد.

او هدف نخست از این سفر را آغاز عملیات ریل گذاری راه آهن زاهدان- چابهار و بازدید از این پروژه عنوان کرد و افزود: نکته حائز اهمیت این است که این پروژه راه‌آهن یکی از محور‌های اصلی کریدور شمال- جنوب است و تنها بندر اقیانوسی ایران را به شبکه ریلی کشور متصل می‌کند.

بیشتر بخوانید: کریدور چابهار جایگزین کانال سوئز می‌شود

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: این پروژه معاهدات منطقه‌ای ما به ویژه معاهدات سه جانبه‌ای ایران، افغانستان و هندوستان را تقویت می‌کند و در نهایت بهره برداری از بندر شهید بهشتی چابهار را به دنبال دارد.

او با اشاره به روند توسعه بهره برداری از بندر شهید بهشتی گفت: خدا را شاکر هستیم که از سال ۹۶ تاکنون روند توسعه و بهره برداری از بندر شهید بهشتی چهار برابر افزایش پیدا کرده که این یک رکورد است و به لطف الهی و همت همه دست‌اندرکاران و فعالان اقتصادی صورت گرفته است که اکنون به حدود سه و نیم میلیون تن بار در بندر شهید بهشتی رسیدیم.

اسلامی همچنین گفت: این خط ریلی در زمان بهره برداری می‌تواند حدود هفت میلیون تن با را جابه جا کند که این مهم یک نقطه تکیه گاهی است و دارای نقشی اساسی در ترانزیت و صادرات و واردات به کشور خواهد بود.

او افزود: در گام‌های تکمیلی بزودی عملیات اجرایی چندین طرح دنبال خواهد شد که از آن جمله اتصال راه آهن زاهدان به بیرجند است که در حال رایزنی برای انجام قرارداد هستیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از این شبکه ریلی اتصال به منطقه سیستان، زابل و مرز میلک را در برنامه داریم اضافه کرد: یک قطعه از این مسیر به سمت زابل را شروع کرده و امیدواریم با اجرای این پروژه‏‌های کلیدی در محور شرق، شکوفایی اقتصادی همراه با توسعه زیربنا‌های حمل و نقل هر چه سریع‌تر انجام شود تا مردم ما بتوانند از ثروت‌های خدادای نهفته در این سرزمین پهناور و استعداد‌های فراوان آن بهره برداری حداکثری داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی را در این سفر یک‌روزه فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص)، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور، مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی و شماری از معاونان این وزارتخانه همراهی می‌کنند.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر