تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۱۸ تير ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

فلفل قرمز چندین درد را درمان می‌کند؟

فلفل قرمز دارای خواص بیشماری می‌باشد. در این مقاله شما را خواص بیشمار فلفل هندی آشنا می‌کنیم. یکی از خواص فلفل قرمز توانایی آن در تسکین درد می‌باشد. در این مقاله همراه ما باشید تا با دیگر خواص فلفل آشنا شوید.
اقتصاد۲۴ - در اعتقاد بسیاری از مردم دنیا فلفل قرمز به عنوان پادشاه گیاهان دارویی معرفی می‌شود. در واقع علت نامیدن پادشاه گیاهان دارویی به دلیل توانایی فلفل برای درمان بسیاری از مشکلات انسان می‌باشد. شما می‌توانید از فلفل هندی در وعده‌های غذایی خود استفاده کنید. در این مقاله برخی از فواید بیشمار فلفل هندی را در اختیار شما قرار می‌دهیم در این مقاله همراه ما باشید.

فلفل قرمز می‌تواند درد را کمتر کند

کپسایکین دارای خاصیت آرام کننده درد می‌باشد زمانی که به وسیله کرم به پوست مالیده می‌شود می‌تواند درد را التیام بخشد. این به این دلیل است که کپسایسین به کاهش مقدار ماده P، نوروپپتید تولید شده توسط بدن که به مغز می‌رود تا سیگنال درد را کاهش دهد، کمک می‌کند. هنگامی که ماده P کمتر تولید می‌شود، سیگنال‌های درد دیگر به مغز نمی‌رسد و احساس درد کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: برای لاغر شدن صبح‌ها ورزش کنیم یا عصرها؟

کپسایسین به عنوان یک کرم پوستی در دسترس است و اغلب برای شرایط زیر توصیه می‌شود:
درد‌های مفصلی و عضلانی
درد پایین کمر
درد پس از جراحی
علاوه بر این، مهم است که توجه داشته باشید که کپسایسین کرم نباید به یک زخم باز یا پوست شکسته مالیده شود.

فلفل می‌تواند پسوریازیس را بهبود بخشد

بیماری‌های خود ایمنی شرایطی هستند که بدن شما به آن حمله می‌کند. پسوریازیس نمونه‌ای از بیماری‌های خودایمنی است که به نظر می‌رسد به عنوان تکه‌هایی از پوست قرمز، خارش و پوسته پوسته شده است. در حال حاضر درمان برای پسوریازیس وجود ندارد. با این حال، کرم کپسایسین می‌تواند به کاهش خارش و بهبود ظاهر مناطق مبتلا به پسوریازیس کمک کند.

یک مطالعه نشان داد که بیماران مبتلا به پسوریازیس تحت درمان با کپسایسین، مقیاس پذیری، قرمزی و لکه دار شدن را به میزان قابل توجهی کاهش دادند نسبت به کسانی که کرم پلاسبو دریافت کرده بودند. اعتقاد بر این است که ماده P در پسوریازیس نقش دارد. همانطور که قبلا ذکر شد، کپسایسین به کاهش مقدار ماده P تولید شده توسط بدن شما کمک می‌کند.

فلفل خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

سرطان یک بیماری است که با رشد سلولی غیرقابل کنترل شناخته می‌شود. کپسایسین در فلفل‌های هندی، وعده کاهش خطر ابتلا به سرطان را نشان می‌دهد. این ممکن است با حمله به بسیاری از مسیر‌های مختلف در روند رشد سلول‌های سرطانی انجام شود.

در واقع، مطالعات نشان داده اند که کپسایسین موجود در فلفل‌های هندی می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را کند کند و حتی باعث مرگ سلول‌های بسیاری از انواع مختلف سرطان، از جمله سرطان پروستات، پانکراس و پوست می‌شود. در حالی که اثرات کپسایسین بر روی سلول‌های سرطانی امیدوار کننده است، توجه به این نکته مهم است که یافته‌های کنونی بر اساس مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی است. اثرات کپسایسین بر سرطان در انسان تاکنون مورد مطالعه قرار نگرفته است.

فلفل ماده‌ای آسان برای اضافه کردن به رژیم غذایی می‌باشد

فلفل هندی را به آسانی می‌توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید. آن را به شکل‌های مختلف، از جمله به عنوان یک غذای کامل، ادویه و مکمل غذایی می‌توانید استفاده کنید. شما می‌توانید در فروشگاه‌ها مدل‌های مختلف این فلفل را تهیه کنید.

شما می‌توانید کمی از ادویه فلفل هندی را به بسیاری از غذا‌های مورد علاقه خود اضافه کنید، مانند تخم مرغ، سیب زمینی سرخ شده و حتی سس‌هایی که همراه با غذا‌های خود مصرف می‌کنید. به طور خلاصه، شما می‌توانید فلفل هندی را برش دهید و آن‌ها را به سالاد اضافه کنید. اگر قبلا از این فلفل هندی مصرف نکرده اید در ابتدا مقدار از آن را بچشید و ببنید آیا می‌توانید تندی آن را تحمل کنید یا خیر. زیرا این فلفل بسیار تند می‌باشد.

خطرات و هشدار‌ها در مورد مصرف فلفل هندی

فلفل هندی به طور کلی به عنوان غذای امن شناخته می‌شود. با این حال، مصرف بیش از حد فلفل هندی در یک وعده غذایی ممکن است همراه با درد معده و احساس بیماری باشد. اگر مصرف دارو‌های فشار خون بالا مانند مهار کننده‌های ACE را قبل از مصرف کپسایسین انجام دهید، با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است موجب سرفه شود.
همچنین اگر شما یک رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می‌کنید، قبل از مصرف فلفل‌های هندی با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است خطر خونریزی در بدن شما را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: برای لاغر شدن صبح‌ها ورزش کنیم یا عصرها؟

در نهایت، هنگام استفاده از فلفل هندی مراقب باشید که آن را به زخم باز پوست خود نزنید.

در آخر باید گفت فلفل هندی دارای مزایای سلامتی زیادی می‌باشد که یکی از اجزای مهم آن کپسایسین می‌باشد. آن‌ها ممکن است اشتها و کاهش فشار خون را در میان بسیاری از مزایای دیگر کاهش دهند. اگر نگران نباشید که فلفل‌های هندی ممکن است با دارو‌های فعلی شما ارتباط برقرار کنند، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. برای اکثر مردم، فلفل هندی یک راه عالی برای اضافه کردن یک ضربه به رژیم غذایی شما است.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
محمد انور
۰۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
مردم پاکستان وهندوستان بینهایت فلفل قرمزمصرف میکندازجمله مرض قندندارداگرداردخیلی کم داردماهم مصرف میکنیم؟؟!!!
ارسال نظر