تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

مشاجره با روحانی کار دست ضرغامی داد

عزت الله ضرغامی از ادامه حضور در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورایعالی فضای مجازی منع شد.

اقتصاد24 - روز گذشته برخی منابع خبری اعلام کردند که در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی میان عزت الله ضرغامی و حسن روحانی مشاجره لفظی رخ داده است. آنگونه که گفته شده اختلاف ضرغامی و روحانی بر سر اظهارات رئیس جمهور درباره مسئله حجاب و فضای مجازی بوده است.

عزت الله ضرغامی در جلسه شورای عالی فضای مجازی به حسن روحانی اعتراض کرده بود و گلایه کرده که چرا چنین سخنانی درباره حجاب گفته و روحانی پاسخ داده او در مقامی نیست که از رئیس جمهور بازخواست کند و به ضرغامی گفته از جلسه بیرون برود.

یکی از فعالان رسانه‌ای اصولگرا خبر داده ضرغامی در واکنش به روحانی می‌گوید در جایگاهی نیستید که من را از جلسه بیرون کنید و در نهایت روحانی به نشانه اعتراض جلسه را ترک می‌کند. پس از این ماجرا امروز سایت جماران در خبری اعلام کرد که ضرغامی از در جلسات شورای عالی فضای مجازی منع شده است.

آنگونه که جماران خبر داده دستور اخراج ضرغامی از شورای عالی فضای مجازی از سوی دفتر یکی از مقامات عالی رتبه نظام به او ابلاغ شده است. با توجه به درگیری لفظی ضرغامی و روحانی، بزرگترین احتمال این است که دستور اخراج ضرغامی توسط دفتر روحانی به ضرغامی ارسال شده است.

ضرغامی پیش از این درباره وعده‌های تحقق نیافته روحانی به او انتقاد کرده بود و گفته بود تقریبا هیچ کدام از وعده های انتخاباتی آقای روحانی عملی نشده و راهبردهای او ، همگی به بن بست رسیده است.

این در حالی است که اظهارات ضرغامی از سوی برخی اصولگرایان نزدیک به او نیز مورد انتقاد قرار گرفته است. عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه اصولگرای جوان گفته بود ‌«شان حقوقی رئیس جمهور (هر کس که باشد) از ملت و نظام است. نباید در جمع زیردست یا زمانی که مدیر جلسه است چشم در چشم یا انگشت در چشم و دو به دو تا مرز شکستن او پیش‌رفت، اشتباه است. نگوییم این روحانی با اون مواضع حقش هست. شان حقوقی ارجح است.»

برخی دیگر از اصولگرایان از ضرغامی حمایت کردند و او را به خاطر ایستادگی روی مواضعش ستوده بودند. سایت اصولگرای مشرق از زبان محمد ایمانی نوشته بود «باید به آقای ضرغامی به خاطر انتقاد و امر به معروف و نهی از منکر به جایی که سر جای خود (شورای عالی فضای مجازی) انجام داده، خدا قوت گفت، به ویژه اینکه این احساس تکلیف و صراحت به هنگام، مانع از ایجاد فضای اختناق و تک گویی و خودکامگی می‌شود.»

اختلاف ضرغامی با روحانی بر سر موضوع انتخاب مجری برای گفت‌وگوی تلویزیونی با رئیس جمهور و ارائه گزارش صد روزه نیز قبلا حاشیه‌ساز شده بود. پس از انتخابات سال ۹۲ روحانی خواسته بود سونیا پوریامین مجری برنامه‌های آشپزی و اجتماعی باشد اما ضرغامی مخالفت کرده بود و گفته بود او اطلاعات سیاسی به روز ندارد. این اختلاف تا حدی پیش رفت که برنامه یکی دو ساعت با تاخیر پخش شده بود.

ضرغامی منتقد سرسخت روحانی است؛ او در فضای مجازی حضور فعال دارد و کنایه‌های خود به روحانی را هر از گاه آنجا منتشر می‌کند. هر زمان هم لازم شد، آن را در رسانه‌ای رسمی می‌گوید. او در مصاحبه‌ای به آرمان گفته بود: «نکته جالب درباره آقای روحانی این است که هنگامی که با ایشان صحبت می‌کنید و برای ایشان دوساعت استدلال می‌کنید، هنگامی که جلسه تمام می‌شود انگار که با این بشقاب صحبت کرده‌اید و هیچ تغییری در رویکرد ایشان مشاهده نمی‌کنید.این وضعیت حتی در چهره ایشان نیز وجود ندارد و چهره ایشان به شکلی نیست که انسان علاقه به ادامه دادن داشته باشد. »

عزت الله ضرغامی در انتخابات سال ۹۶ به عنوان نامزد اصولگرایان وارد شد اما به عنوان نامزد نهایی انتخاب نشد.

روحانی چه گفته بود؟

روحانی هفته پیش در جلسه‌ای با حضور وزیر، معاونان و مدیران وزارت ارتباطات گفته بود «متأسفانه در مسئله حجاب، اول از زن شروع می‌کنیم، درحالی‌که قرآن ابتدا مرد را از نگاه هرز دور می‌کند، اما ما می‌رویم و به‌خاطر حجاب دختران و زنان را دستگیر می‌کنیم... همه آنچه درباره حجاب در قرآن آمده برای حمایت از زن است، اما به‌گونه‌ای رفتار شده که انگار باید چماقی بر سر زن باشد و این به‌خاطر آن است که مسئله حجاب را درست در جامعه تبیین نکردیم.»

این سخنان روحانی انتقاد آیت الله مکارم شیرازی را نیز به همراه داشت. مکارم گفته بود سخنان روحانی درباره «فضای مجازی» و «حجاب» زننده بوده است.

منبع: رویداد24
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
احسان
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
اره هیچ کس حق نداره از روحانی جواب بخواد .فقط همه ساکت باشن مصلحت اینه
ارسال نظر