تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۹ تير ۱۳۹۹

طرز تهیه شیش کباب لذیذ

شیش کباب یک غذای مخصوص خاورمیانه‌ای است که در ترکیه و لبنان سرو می‌شود. پایه این غذا گوشت است که باید به صورت تکه‌های مربعی باشد. سایر موادی که به سیخ کشیده می‌شوند می‌توانند طبق سلیقه شما تغییر کنند. فلفل کبابی و پیاز و گوجه و هویج و بادمجان را می‌توانید همراه با این گوشت‌ها به سیخ کشیده و کباب کنید. این کباب به خاطر رنگ‌های شاد و متنوع جذابیت ظاهری بسیار زیادی دارد.
 
اقتصاد۲۴- شیش کبابی لبنانی را می‌توانید به صورت زیر آماده کنید:

اول از همه پیاز‌ها را نگینی خرد کنید. نصف پیازچه‌ها را در غذاساز بریزید و به صورت کاملا ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را آبکش کرده و اجازه بدهید تا کاملا آبشان گرفته شود.

سیر و زنجفیل را پوست گرفته و برش دهید. فلفل سبز‌ها را همراه سیر و زنجفیل در غذاساز ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود. پیاز‌هایی که ریز خرد کرده ایم را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید چاشنی‌های مورد علاقه تان را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب ترکی خانگی + نکته‌های کلیدی
 نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. این کار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید. مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله‌های یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آن‌ها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید. این هم از دستور پخت شیش کباب لبنانی که خیلی با همتای ترکیش متفاوت بود. اما به راحتی تهیه می‌شود و بسیار هم خوشمزه است.
 
منیع: غذالند
 
 
ارسال نظر