اقتصاد24 - ژاله فرامرزیان در حاشیه نشست ترسیم آینده ورزش با رویکرد حکمرانی و سیاستگذاری در خصوص عملکرد تیم ملی فوتبال در جام ملتهای آسیا اظهار کرد: با توجه به این که فوتبال برای مردم ما اهمیت زیادی دارد و موقعیت فوتبال در سال جاری نسبت به سالهای قبل متفاوت بود و بر اساس برنامهای که فدراسیون فوتبال اعلام کرده بود و ما برنامههای آن را به رسمیت شناخته بودیم تا بتواند به اهداف تعریف شده خود برسند، تأمین منابع کردیم و ۲۷ میلیارد پول در اختیار فدراسیون فوتبال قرار دادیم و ۴.۵ میلیون دلار ارز فدراسیون را تهیه کردیم تا بر مبنای آن فدراسیون فوتبال بتواند به اهداف خود دست پیدا کند. البته انتظار داشتیم در تعهد و برنامهای که اعلام کرده بود در جام ملتهای آسیا به قهرمانی دست پیدا کنند که متأسفانه این امر محقق نشد.
وی گفت: البته یک بخش از این انتظارات در جام جهانی محقق شد و تیم کشورمان به نتیجه مطلوبی رسید اما در جام ملتها انتظار قهرمانی داشتیم که این امر محقق نشد.
فرامرزیان در پاسخ به برخی انتقادات صورت گرفته برخی از ورزشکاران مدالآور نسبت به پاداش تیم ملی فوتبال خاطر نشان کرد: ما برای این که بتوانیم مشکلات فدراسیونها را حل کنیم سعی کردیم به مراتب پاداش قهرمانان در طی سالهای قبل را پرداخت کنیم همان طور که پاداش سال ۹۵ و ۹۶ را پرداخت کردیم و در اولین فرصت بر اساس وضعیت منابع پاداش سال ۹۷ را پرداخت خواهیم کرد. در حقیقت تا امروز وزارت ورزش و جوانان در حد توان خود پاداش مدالآوران را پرداخت کرده و کوتاهی در این زمینه صورت نگرفته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: قرار بر این است که در سال آینده آئین نامه پاداش مدالآوران را اصلاح کنیم تا بر اساس آن چه که بودجه برای پاداش در نظر گرفته است بر مبنای برنامهریزی انجام شده پاداشها داده شود. البته هنوز سال ۹۷ به اتمام نرسیده است و ما آن چه در گذشته برای مدالآوران به عنوان پاداش پیش بینی کرده بودیم را تا به امروز محقق ساختیم. تلاش ما بر این است که اگر از نظر دلار با افزایش قیمت مواجه شدیم بتوانیم این افزایش قیمت را به خوبی مدیریت کنیم.
وی خاطر نشان کرد: وزارت ورزش و جوانان امسال ۲۷ میلیارد به فدراسیون فوتبال برای حضور در جام جهانی و جام ملتها پول پرداخت کرده است که فدراسیون فوتبال باید در این زمینه گزارشهای لازم را ارائه دهد.
وی در پایان درباره این نشست اظهار کرد: بحث حکمرانی و سیاست گذاری سالهاست در ایران مطرح شده و مسیر طولانی را طی کرده است. در سال ۸۱ سند حکمرانی تنظیم شد که متأسفانه ادامه این سند به سرانجام نرسید و امضا نشد. آن چه مسلم است حرکتهایی در خصوص حکمرانی صورت گرفته است که با توجه به رعایت حفظ ساختاریهای موجود میتواند منجر به ایجاد تغییرات به صورت مرحله به مرحله شود تا بتوانیم در این زمینه به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. ما برای این که بتوانیم به مشکلاتی که با آن مواجه هستیم غلبه کنیم باید حکمرانی خوبی داشته باشیم.
منبع: ایسنا