اقتصاد۲۴ - خواص فلفل دلمهای و فواید آن برای سلامتی بسیار گسترده است. از مهترین خواص درمانی این سبزی سودمند می توان به خاصیت آنتی اکسیدان، هضم کننده، ضد درد، ضد بواسیر، ضد روماتیسم و بزاق آور بودن اشاره نمود. برای آشنایی بیشتر با خواص فلفل دلمهای با مجله دلتا همراه باشید.
ویتامین ها، ترکیبات آنتی اکسیدانی و فیبرهای موجود در فلفل دلمهای نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن و پیشگیری از بروز خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و دیگر بیماریها را دارد. قسمتهای مورد استفاده این گیاه میوه آن بوده که مصرف خوراکی و فواید درمانی دارد و از تخم، برگ و گل آن نیز برای مصارف طبی استفاده میشود.
بیشتر بخوانید:غذاهای معجزه آسا در مقابل کرونا
طبیعت فلفل دلمهای گرم و خشک است. از نظر خواص در طب سنتی معتقدند که مصرف آن بادها و گازهای غلیظ را تحلیل برده و گرفتگیها و انسداد را باز میکند و اگر با عسل خورده شود محرک نیروی جنسی است. همچنین علاوه بر موارد فوق از خواص فلفل دلمهای در گذشته برای درمان واریس پا، آسم، کوفتگی، روماتیسم، ضعف و پیشگیری از بیماری حرکت ماشین یا دریا زدگی استفاده میشده است. سایر خواص درمانی این گیاه عبارتند از:
پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و سرطان از خواص استفاده از فلفل دلمهای است.
مصرف فلفل دلمهای سبز به درمان سوء هاضمه و نفخ شکم کمک میکند.
فیبر موجود در فلفل دلمهای میتواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.
از خواص فلفل دلمه ای، کاهش میل به پرخوری و در نتیجه کمک به کاهش وزن و همچنین درمان یبوست است.
تحقیقات نشان داده، از خواص فلفل دلمهای برای زنانی که در آستانه یائسگی قرار دارند و روزانه دو بار یا بیشتر از مواد غذایی سرشار از کاروتنوئیدها استفاده میکنند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار میگیرند.
ویتامین ث و بتاکاروتن موجود در این سبزی از بروز بیماریهای چشمی مانند آب مروارید، آستیگماتیسم و پیرچشمی پیشگیری میکند.
ویتامین ها، ترکیبات آنتی اکسیدانی و فیبرهای موجود در فلفل دلمهای نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن و پیشگیری از بروز خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و دیگر بیماریها را دارد. قسمتهای مورد استفاده این گیاه میوه آن بوده که مصرف خوراکی و فواید درمانی دارد و از تخم، برگ و گل آن نیز برای مصارف طبی استفاده میشود.
بیشتر بخوانید:غذاهای معجزه آسا در مقابل کرونا
طبیعت فلفل دلمهای گرم و خشک است. از نظر خواص در طب سنتی معتقدند که مصرف آن بادها و گازهای غلیظ را تحلیل برده و گرفتگیها و انسداد را باز میکند و اگر با عسل خورده شود محرک نیروی جنسی است. همچنین علاوه بر موارد فوق از خواص فلفل دلمهای در گذشته برای درمان واریس پا، آسم، کوفتگی، روماتیسم، ضعف و پیشگیری از بیماری حرکت ماشین یا دریا زدگی استفاده میشده است. سایر خواص درمانی این گیاه عبارتند از:
پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و سرطان از خواص استفاده از فلفل دلمهای است.
مصرف فلفل دلمهای سبز به درمان سوء هاضمه و نفخ شکم کمک میکند.
فیبر موجود در فلفل دلمهای میتواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.
از خواص فلفل دلمه ای، کاهش میل به پرخوری و در نتیجه کمک به کاهش وزن و همچنین درمان یبوست است.
تحقیقات نشان داده، از خواص فلفل دلمهای برای زنانی که در آستانه یائسگی قرار دارند و روزانه دو بار یا بیشتر از مواد غذایی سرشار از کاروتنوئیدها استفاده میکنند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار میگیرند.
ویتامین ث و بتاکاروتن موجود در این سبزی از بروز بیماریهای چشمی مانند آب مروارید، آستیگماتیسم و پیرچشمی پیشگیری میکند.
فلفل دلمهای یکی از سبزیهای جاذب محسوب شده و از همین رو قابلیت جذب سموم شیمیایی و آلایندههای خاک را به مقدار زیاد دارد؛ بنابراین توصیه میگردد به منظور بهره گیری بیشتر از خواص فلفل دلمه ای، تا حد امکان از انواعی که به روش ارگانیک کشت شده اند استفاده کنید.
در صورت مصرف هریک از داروهای آسپیرین، داروهای ضد انعقادی، باربیتوراتها و تئوفیلین از زیاده روی در مصرف انواع فلفل اجتناب کنید.
مصرف فلفل دلمه ای، مخصوصا به صورت خام، در افراد که معده ضعیف و حساس دارند، باعث ایجاد نفخ در معده میشود.
به طور کلی انواع فلفل از جمله فلفل دلمهای جزء مواد غذایی آلرژی زا محسوب میشوند وتوصیه میشود افرادی که پوستی حساس و تحریک پذیر دارند و با مصرف غذاهای آلرژی زا دچار جوش، کهیر، آکنه و اگزمای پوستی میشوند، انواع فلفلهای دلمهای را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.