اقتصاد۲۴ - نوع واکسنهای کرونا با یکدیگر متفاوت هستند؛ برخی واکسنها با استفاده از ویروسهای کشته شده و برخی دیگر از آنها با بهرهگیری از نوترکیبات ویروسی و روشهای جدید در حال ساخت هستند.
جلیل کوهپایه زاده روز شنبه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به اینکه محققان این دانشگاه با تمام توان در حال تلاش برای تولید این واکسن هستند، افزود: امیدواریم این فعالیتها به نتیجه مطلوب برسد تا خدمات پیشگیرانه بهتری به مردم ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه ساخت واکسن مراحل مختلفی دارد، بیان داشت: مرحله اولیه آزمایشگاهی واکسن کشته شده ویروس با موفقیت پشت سر گذاشته شده است و امیدواریم در ماههای آینده کارآزمایی بالینی آن هم با موفقیت به پایان برسد تا این دستاورد مهم در اختیار نظام سلامت کشور قرار گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان داشت: برخی از کشورها در مراحل مختلف ساخت واکسن کرونا قرار دارند و محققان ایرانی هم در قالب گروههای مختلف در حال تحقیق برای ساخت واکسن کرونا هستند.
کوهپایه زاده تاکید کرد: در حال حاضر که نه واکسن برای بیماری کرونا تولید شده و نه داروی اختصاصی آن ساخته شده است، با رعایت دقیق توصیههای بهداشتی باید از ابتلا به بیماری پیشگیری کرد.
بیشتر بخوانید: واکسن کرونا احتمالاً تا اواسط سال ۲۰۲۱ به بیشتر مردم نمیرسد
وی ادامه داد: مردم همچنان باید توصیههای بهداشتی نظر استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و عدم حضور در اجتماعات را رعایت کنند و تا حد امکان از حضور در مکانهای شلوغ و پرتردد خودداری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: مردم نباید تصور کنند که این بیماری پایان یافته و رعایت توصیههای بهداشتی را کاهش دهند، آنان همچنان با دقت باید این موارد را رعایت کنند تا دچار عوارض این بیماری نشوند.