همچنین به گفته وی، بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور و ابلاغیههای سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کالاهای اساسی از جمله لوازم خانگی، لاستیک، شکر، لبنیات و تخم مرغ دراین بازرسیها در اولویت بوده و ارزش ریالی پروندهای متشکله در این بخش در نیمه اول امسال بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان بوده که مراتب به تعزیرات حکومتی جهت صدور حکم ارسال شده است.
بیشتربخوانید:عاملان اصلی گرانی مشخص شدند
رئیس سازمان صمت استان تهران در ادامه با بیان اینکه یکی از برنامههای سازمان صمت برگزاری گشتهای مشترک بازرسی و نظارت از واحدهای تولیدی، توزیعی و انبارها است، تصریح کرد: این گشتها با حضور دستگاههای نظارتی، پلیس امنیت اقتصادی، دادستانی، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف برگزار میشود و در همین زمان با رشد ۲۶۱ درصدی بالغ بر ۱۵ هزار و ۲۲۰ گشت انجام و ۴۴۲۴ برگه تخلف بازرسی تنظیم شده که ارزش ریالی آن بیش از ۳۱۸ میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان بوده است.
همچنین به گفته وی، در شش ماهه اول امسال ۱۸ هزار و ۲۱۱ مورد بازرسی از نانوائیها و صنف خباز در سطح استان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۴۶ درصدی داشته و از این تعداد ۳۵۸۱ مورد منجر به تنظیم گزارش تخلف شده که ۱۱ درصد افزایش داشته است.
کاهش ۶ درصدی شکایات صنفی
صادقی در ادامه از دریافت بیش از ۲۴ هزار شکایت صنفی در این مدت در استان تهران خبر داد و گفت: شکایات صنفی در نیمه اول امسال به نسبت مدت مشابه سال قبل شش درصد کاهش داشته است. در این مدت ۱۴ هزار و ۱۵۵ مورد شکایتها تلفنی و ۹۸۵۹ مورد نیز حضوری ثبت شده است و گزارشات تلفنی ۱۱ درصد کاهش داشته است. از مجموع کل شکایات دریافت شده ۱۵ هزار و ۶۶۴ مورد غیر متخلف بوده که به نسبت مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش داشته و ۸۳۵۰ فقره نیز متخلف شناخته شده که ۲۹ درصد کاهش داشته و حاکی از کاهش تخلفات صنفی است.
رئیس سازمان صمت تهران با بیان اینکه باید موضوع گرانی با گرانفروشی را از هم جدا کرده گفت: وظیفه ما در سازمان صمت برخورد با گرانفروشی به عنوان یکی از تخلفات صنفی است و برابر قانون با متخلفان برخورد و به مراجع قضائی معرفی میشوند.