اقتصاد۲۴ - برای رفع سستی فلج و لقوه و تقویت نیروی جنسی باید ۸۰ گرم روغن زیتون را با ۱۴ گرم کندر و ۱۶ گرم سیاهدانه مخلوط کرده و به مدت سه روز از آن بخورید. مصرف روغن زیتون از امراض قلبی و سرطان جلوگیری میکند. روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز است، زیرا در اثر حرارت خراب نمیشود. اگر روغن زیتون را مثل سرمه به چشم بکشند یا در چشم بچکانند، برخی از انواع تاری دید را از بین میبرد که البته باید با تجویز پزشک باشد. روغن زیتون به همراه آب گرم، ملین و مسهل خوبی است و میتوان در موارد یبوست (مثلاً در مسافرت) یک قاشق مرباخوری تا غذاخوری از آن را در یک فنجان آب جوش ولرم شده ریخته و ناشتا میل و هر ۸ ساعت تکرار کرد (میتوان با کمی عسل آن را شیرین نمود.)
برای کسانی که دچار مسمومیت غذایی شده اند خوردن روغن زیتون با آب گرم (البته در مقادیر بالاتر) مهارکننده سموم و شوینده و دفع کننده آنهاست. در سوختگیهای سطحی که به طور روزمره ممکن است اتفاق بیفتد مالیدن روغن زیتون روی محل سوختگی مانع تاول زدن میشود و علت آن این است که هم نرم کننده و هم جمع کننده است.
بیشتر بخوانید: خواص باور نکردنی زیتون
روغن زیتون احتمال ابتلاء به دیابت نوع دو را کاهش میدهد. تجویز رژیم غذایی کم چربی برای جلوگیری از ابتلاء به بیماریهایی از جمله بیماری قلبی و دیابت از قدیم متداول بوده است. در حالی که مطالعات اخیر نشان داده است که رژیمهای غذایی پرچرب ممکن است خطر ابتلاء به بیماریهایی همچون سرطان و دیابت را افزایش دهد. نتایج پربارتری مشهود است که نوع چربی از مقدار چربی در این امر مهمتر است. چربیهای تک زنجیرهای اشباع نشده همانند چربیهای موجود در روغن زیتون، مغزها و دانهها ما را از خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن محافظت میکنند.
برای کسانی که دچار مسمومیت غذایی شده اند خوردن روغن زیتون با آب گرم (البته در مقادیر بالاتر) مهارکننده سموم و شوینده و دفع کننده آنهاست. در سوختگیهای سطحی که به طور روزمره ممکن است اتفاق بیفتد مالیدن روغن زیتون روی محل سوختگی مانع تاول زدن میشود و علت آن این است که هم نرم کننده و هم جمع کننده است.
بیشتر بخوانید: خواص باور نکردنی زیتون
روغن زیتون احتمال ابتلاء به دیابت نوع دو را کاهش میدهد. تجویز رژیم غذایی کم چربی برای جلوگیری از ابتلاء به بیماریهایی از جمله بیماری قلبی و دیابت از قدیم متداول بوده است. در حالی که مطالعات اخیر نشان داده است که رژیمهای غذایی پرچرب ممکن است خطر ابتلاء به بیماریهایی همچون سرطان و دیابت را افزایش دهد. نتایج پربارتری مشهود است که نوع چربی از مقدار چربی در این امر مهمتر است. چربیهای تک زنجیرهای اشباع نشده همانند چربیهای موجود در روغن زیتون، مغزها و دانهها ما را از خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن محافظت میکنند.
خواص میوه زیتون در طب سنتی
برای سر باز کردن جوشها و کورکها زیتون را له کرده و روی جوش یا کورک بمالید. پماد میوه نارس زیتون برای سوختگی مفید است. بخور زیتون سیاه با هسته، برای تنگی نفس و ناراحتیهای ریوی بسیار مفید است.
پوست درخت زیتون
دم کرده و جوشانده پوست درخت زیتون تب بر و درمان کننده مالاریا است.
منبع: ایمنا
منبع: ایمنا