وی با بیان اینکه وقتی دامدار دامش را میفروشد، دام چندین دست میچرخد تا به کشتارگاه برسد و بایستی این مسیر کوتاه شود، گفت: قصد داریم دام زنده را مستقیما به کشتارگاه و صنایع بسته بندی بفرستیم و سپس گوشت بسته بندی شده در غرفههای میادین میوه و تره بار با قیمتهای مناسب به مصرف کنندگان عرضه شود.
بیشتربخوانید:نیمه پنهان اسنادمالی خوارک دام و طیور
رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران در پاسخ به این سوال که آیا با این اقدام گوشت ارزانتر میشود؟ گفت: قطعا حذف واسطهها اثرگذار خواهد بود و قیمتها کاهش مییابد. به عبارت دیگر ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان هر کیلوگرم گوشت ارزانتر به دست مصرف کننده میرسد.
مقدسی در پایان گفت: کارگروه عرضه گوشت گرم در میادین میوه و تره بار در ستاد تنظیم بازار تشکیل شده و باید جزئیات آن مشخص شود.
در جلسه اخیر ستاد تنظیم بازار مصوب شد که با توجه به روند افزایشی قیمت گوشت قرمز و درخواست انجمن صنفی گاوداران مبنی بر اختصاص فضای مناسب برای عرضه گوشت گرم (دام سبک و سنگین) با قیمت مناسب، کمیتهای با مسئولیت دبیرخانه تنظیم بازار و با حضور نمایندگان سازمانهای حمایت، میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، اتحادیه و انجمن ذیربط در خصوص در اختیار گذاشتن بارانداز و فضای مناسب توسط سازمان میادین میوه و تره بار جهت عرضه گوشت گرم تشکیل شود.