تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
جزئیات کاهش ۲۰ تا ۳۰درصدی مصرف کالا‌های اساسی درپی گرانی‌ها    

چقدر برنج، گوشت و روغن از سفره‌های مردم پرید؟  

بررسی مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد متوسط مصرف کالا‌های اساسی کاهش قابل توجهی یافته است به عنوان مثال مصرف گوشت گوساله ۲۰ درصد و گوشت گوسفندی ۲۹ درصد در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۵ کاهش یافته است.

اقتصاد۲۴-  متوسط مصرف کالا‌های اساسی در سال‌های اخیر کاهش قابل توجهی یافته است، به عنوان مثال مصرف برنج خارجی ۸ درصد، گوشت گوساله ۲۰ درصد، گوشت گوسفندی ۲۹ درصد، روغن نباتی ۶ درصد و قند و شکر ۴ درصد در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۵ کاهش یافته است. این کاهش برای دهک‌های پایین درآمدی به مراتب بیشتر نیز بوده است. برای نمونه میزان کاهش مصرف دهک سوم درآمدی در جدول زیر قابل مشاهده است.


بیشتربخوانید:چقدر کالای اساسی داریم؟


جدول متوسط مصرف کالا‌های اساسی در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۸ (گرم در ماه به ازای هر فرد):

نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس نشان میدهد اتخاذ سیاستی در راستای تأمین بخشی از نیاز‌های معیشتی خانوار‌های کشور به ویژه خانوار‌های کم برخوردار بسیار ضروری است. با این حال بسته به میزان منابع در دسترس، جامعه هدف میتواند متفاوت باشد.

منبع: تسنیم
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
اصلا چرا مدعیان( اسلام عدالت ومبارزه با رانت وفساد باندبازی وپارتی بازی ژنهای برنر آقاها واقازاده ها.وخودیها وامتیازیها...) پاسخگو نیستند!؟که دلارهای دولتی برای نهیه کالاهای اساسی ....چی شده!؟
ارسال نظر