تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

هرگز این پیاز را نخورید

خوردن پیاز و خواص بینظری که برای بدن و سلامتی دارد بر هچیکس پوشیده نیست. همه ما درباره فواید ضد باکتریایی و ضدعفونی کنندگی آن خبر داریم، اما آیا این همه ماجرا درباره پیاز است؟ پیاز به اندازه خواصی که دارد می‌تواند برای بدن شما ضرر هم داشته باشد. تصمیم با خود شما است که به خوردن آن ادامه بدهید و یا خوردن آن را ترک کنید.

اقتصاد۲۴ -  پیاز دقیقا به همان علتی که برای بدن شما مفید است و باکتری‌ها را جذب خود می‌کند و محیط را ضد عفونی می‌کند به بدن شما آسیب می‌رساند.

پیاز برش خورده و مانده در یخچال را مصرف نکنید چرا که موجب عفونت بدن می‌شود. پیازی که به صورت پوست کنده و برش خورده در محیط خانه و یا یخچال قرار داشته باشد می‌تواند یک منبع آلودگی قوی باشد.
بیشتر بخوانیمضرات زالزالک و قند خون
پیاز برش خورده می‌تواند میکروب‌ها را به خود جذب کند. پیازی که باز شده باشد در هر محیطی که قرار بگیرد می‌تواند تمامی میکروب‌های محیط را به خود جذب کند. در نتیجه می‌توانید پیاز را در یخچال قرار دهید تا آلودگی‌های محیط را به خود جذب کند و ضدعفونی کند. اما به یاد داشته باشید نباید این پیاز را مورد مصرف خود قرار دهید.

این هشدار را به شما می‌دهیم که خوردن این پیاز می‌تواند موجب عفونت چشم، روده، و معده می‌شود
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
رضا
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
چرا دورغ پخش میکنین!!؟؟
قبل کپی پیست و ارسال یه مطلب حداقل یه سرچ کوتاه تو مجله های معتبر خارجی بکنین...
این عبارت رو تو گوگل سرچ کنین. 30 ثانیه هم وقت نمیگیره. ببینین چنتا مقاله در مورد مزخرف بودن این ادعا که "پیاز یک روز مونده رو نباید خورد" نوشته شده...
eating onion after cutting
ارسال نظر