وی با بیان اینکه بازرسی از ۴۰۰ هزار واحد صنفی نیاز به همکاری سایر دستگاهها نیز دارد و نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی هم در اصل بر عهده وزارت بهداشت است: در حال حاضر تلاش ما این است که در یک سامانه مشخص همه موارد تذکر، پلمب و بازرسیهای انجام شده ثبت شود.
بیشتربخوانید:راهکارهای وزارت صمت برای کنترل قیمت/ کمبود کالا نداریم
نیک منش در ادامه از آغاز طرح تشدید نظارتها با شروع محدودیتهای جدید از اول آذر خبر داد و گفت: از اول آذر هم به واحدهای صنفی که واحد خود را باز میکنند اخطار کتبی و شفاهی داده میشود که معمولاً اثر بخش است و باعث میشود خودشان مقررات را رعایت کنند، اما اگر از این کار تبعیت نکنند اماکن انتظامی واحد متخلف را پلمب میکند.
با اوج گیری شمار مبتلایان و فوتیهای کرونا، از ٢٠ آبان ماه فعالیت تمام مشاغل غیرضروری در ۲۵ مرکز استان از جمله تهران تا ساعت ١٨ مجاز و مشاغل گروه ٣ و ٤ نیز به طور کلی تعطیل شدند. در مجموع در ۸۹ شهرستان مقررات سختگیرانه اجرا شده است. اما با توجه به ادامه اوج گیری آمار مبتلایان و فوتیها از روز شنبه، اول آذر همه مشاغل به جز مشاغل سطح یک مانند مراکز تهیه مایحتاج ضروری مردم، خدماترسانی ضروری، امداد و نجات، فروشگاههای زنجیرهای، مراکز درمانی و سلامت از جمله بیمارستانها و مطبها و مراکز تامین زیرساخت آب، برق، گاز و تلفن تعطیل هستند و قوانین منع رفت و آمد نیز اجرا خواهد شد.