رئیس تروپروسس فولاد مبارکه در ادامه گفت: گرید مذکور عمدتا در ساخت بویلرها و مخازن تحتفشار کاربرد دارد و از دستۀ فولادهای مقاوم به خزش است.
در همین خصوص، صادق رحیمی، کارشناس واحد متالورژی و روشهای تولید فولاد مبارکه نیز اظهار داشت: بنابر استانداردهای مربوطه، گرید فولادی یادشده نیاز به حداقل استحکام تسلیم ۳۵۵ مگا پاسکال و حداقل استحکام کششی ۵۱۰ مگا پاسکال در دمای محیط دارد. همچنین از ویژگیهای خاص این گرید، الزام به برخورداری از حداقلی از استحکام تسلیم و کششی در دماهای بالاتر از ۲۰۰ و حداکثر ۵۵۰ درجۀ سانتیگراد است.
کارشناس واحد متالورژی و روشهای تولید فولاد مبارکه در ادامه با اشاره به این نکته که گرید ۱۹Mn۶ پیش از این از طریق واردات تأمین میشد افزود: پس از تعیین آنالیز مناسب، سایر پارامترهای تولیدی، همچون دماهای نورد و الگوی خنککاری ورق، برای دستیابی به خواص مکانیکی موردنظر استاندارد ۱۷۱۵۵ DIN نیز تعیین گردید.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: گرید مذکور، با آنالیز و پارامترهای خاص طراحی شد و در ابعاد مورد درخواست مشتری (۱۰mm*۱۸۰۰) تولید گردید. همچنین برای اولین مرتبه در فولاد مبارکه با هماهنگی آزمایشگاه محصول جهت انجام تست کشش در دمای ۴۵۰ درجۀ سانتیگراد، تجهیزات موردنیاز بر روی دستگاه کشش، نصب و تست شد.
صادق رحیمی، کارشناس واحد متالورژی و روشهای تولید فولاد مبارکه همچنین گفت: کلیۀ کلافهای تولیدشده برای اولین بار در فولاد مبارکه در دمای ۴۵۰ درجۀ سانتیگراد، مطابق با استانداردهای مربوطه تحت تست کشش گرم قرار گرفتهاند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: محصول تولیدی پس از اخذ تأییدیۀ آزمایشگاه محصول، در خط تولید مشتری نیز مورداستفاده قرار گرفته و درنهایت تأیید و رضایت مشتری دریافتکنندۀ محصول را نیز در برداشته است.
رحیمی در پایان از همکاری مدیریت و کارشناسان دفاتر فنی تولیدِ نواحی فولادسازی و نورد گرم، واحد برنامهریزی و کنترل تولید، آزمایشگاه محصول، واحد فروش و نیز مدیریت و همکاران واحد متالورژی و روشهای تولید قدردانی کرد.