اقتصاد۲۴ - تحقیقات انجمن سرطان امریکا نشان میدهد که بین مصرف قهوه کافئین دار و کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان دهان و گلو ارتباط معنی داری وجود دارد. محققان معتقدند خطر مرگ ناشی از این سرطان کشنده، در افرادی که بیش از ۴ فنجان قهوه در روز مینوشند، یک دوم افرادی است که گاه گاهی قهوه مینوشند و یا اصلا از این نوشیدنی استفاده نمیکنند.
مطالعات اپیدمیولوژی قبلی نشان داده بودند که قهوه خطر ابتلا به سرطانهای دهان و گلو را کاهش میدهد. در این مطالعات که از سال ۱۹۸۲ آغاز شده بود، ارتباط بین مصرف قهوه کافئین دار، قهوه بدون کافئین و همچنین چای، با سرطانهای کشنده دهان و گلو مورد بررسی قرار گرفت.
بیشتر بخوانید:نوشیدن چای در لیوان کاغذی شما را مبتلا به سرطان میکند!
از میان ۹۶۸۴۳۲ مرد و زن سالم، ۸۶۸ مورد مرگ ناشی از سرطان دهان و گلو در طی مدت مطالعه گزارش شد. محققان دریافتند که مصرف بیش از ۴ فنجان قهوه کافئین دار در روز، موجب ۴۹ درصد کاهش در خطر مرگ ناشی از سرطانهای دهان و گلو میشود.
قهوه یکی از پرمصرفترین نوشیدنیها در سراسر جهان به شمار میرود و حاوی آنتی اکسیدان ها، پلی فنلها و بسیاری از ترکیبات فعال است که از ابتلا و پیشرفت سرطانهای مختلف پیشگیری میکند.
سرطان دهان و گلو جزو ۱۰ سرطان شایع در جهان هستند. این تحقیق نشان داد که مصرف قهوه کافئین دار خطر ابتلا، گسترش و مرگ ناشی از سرطانهای دهان و گلو را به میزان قابل ملاحظهای کاهش میدهد.
مطالعات اپیدمیولوژی قبلی نشان داده بودند که قهوه خطر ابتلا به سرطانهای دهان و گلو را کاهش میدهد. در این مطالعات که از سال ۱۹۸۲ آغاز شده بود، ارتباط بین مصرف قهوه کافئین دار، قهوه بدون کافئین و همچنین چای، با سرطانهای کشنده دهان و گلو مورد بررسی قرار گرفت.
بیشتر بخوانید:نوشیدن چای در لیوان کاغذی شما را مبتلا به سرطان میکند!
از میان ۹۶۸۴۳۲ مرد و زن سالم، ۸۶۸ مورد مرگ ناشی از سرطان دهان و گلو در طی مدت مطالعه گزارش شد. محققان دریافتند که مصرف بیش از ۴ فنجان قهوه کافئین دار در روز، موجب ۴۹ درصد کاهش در خطر مرگ ناشی از سرطانهای دهان و گلو میشود.
قهوه یکی از پرمصرفترین نوشیدنیها در سراسر جهان به شمار میرود و حاوی آنتی اکسیدان ها، پلی فنلها و بسیاری از ترکیبات فعال است که از ابتلا و پیشرفت سرطانهای مختلف پیشگیری میکند.
سرطان دهان و گلو جزو ۱۰ سرطان شایع در جهان هستند. این تحقیق نشان داد که مصرف قهوه کافئین دار خطر ابتلا، گسترش و مرگ ناشی از سرطانهای دهان و گلو را به میزان قابل ملاحظهای کاهش میدهد.