اقتصاد24- محمد آیتی: چندی پیش و پس از چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، رهبر انقلاب با صدور «بیانیه گام دوم انقلاب» به ادامه این راه و تبیین دستاوردهای چهار دهه گذشته پرداختند و توصیههایی اساسی بهمنظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرمودند.
در همین خصوص سیدقاسم جاسمی، نماینده کرمانشاه در مجلس دهم به اقتصاد24، گفت: پیام اخیر رهبر معظم انقلاب که با عنوان «بیانیه گام دوم انقلاب» منتشر شد جزو دغدغههای همیشگی ایشان بوده و بارها و در قالبهای مختلف این نظرات به سمع و نظر مسئولان و جوانان رسیده است و پیام اخیر، نشان از تاکید ایشان بر موضوعات مطرح شده داشت.
وی افزود: رهبر انقلاب در پیام خود به دشمنان نظام و انقلاب اشاره کردند و اگر کمی در گذشته دقیق شویم میبینیم که از روزی که انقلاب اسلامی پیروز شده همیشه روسای جمهور آمریکا از سیاست تحریم و تنگ کردن فضای اقتصادی بر ملت ایران تبعیت کردند. در طول این 40 سال همیشه آمریکا به دنبال تشکیل جبههای ضد ایران بوده و تا جایی که از دستشان برآمده علیه انقلاب ما اقدامات سیاسی، اقتصادی و امنیتی انجام داده و انجام خواهند داد.
جاسمی تصریح کرد: رهبر انقلاب بارها تکرار کردند که اقتصاد کشور نباید متکی به نفت باشد و لازم و ضروری است که با اتکا به تواناییهای خود بتوانیم راه پیشرفت در اقتصاد را پیدا کنیم که این موضوع در گرو نگاه به ظرفیتهای داخلی است و نه نگاه به بیرون مرزها.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: برخلاف اینکه برخی میگویند اوضاع و احوال اقتصادی ایران بحرانی است باید بگویم صادرات نفت ایران هم اکنون هم قابل ملاحظه است و خیلی از کشورهای پیشرفته دنیا امروز محتاج به همکاری و تعامل اقتصادی با ما هستند. اما اینکه چند ماه و حتی چند سالی است که وضعیت معیشتی مردم ما با مشکلاتی روبرو شده به خاطر نحوه مدیریت در داخل است. همانطور که رهبر انقلاب فرمودند ما نیازمند اصلاح ساختار اقتصادی هستیم و از طرفی حتماً باید بیش از پیش از حضور حداکثری جوانان در بخشهای مختلف مدیریتی استفاده کرد. مقام معظم رهبری سالها پیش صحبت از اقتصاد مقاومتی کردند. اقتصاد مقاومتی یعنی نگاه به پتانسیلهای درون کشور اما در این خصوص سهلانگاریهایی انجام و همین کمتوجهی سرعت خدمترسانی را کُند کرد.
نماینده کرمانشاه یادآور شد: متاسفانه اقتصاد کشور دولتی است و رهبر انقلاب هم به این دغدغه در پیام خود اشاره کردند. اگر قرار باشد یک بار برای همیشه به این شرایط پایان داد باید همه دستگاههای دولتی با یکدیگر همکاری صادقانه و نه شعاری داشته باشند. امروز بخش خصوصی از مسئولان کشور انتظار پهن کردن فرش قرمز را ندارند و فقط میخواهند که در این خصوص عدالت و صداقت رعایت شود. متاسفانه با وجود این همه موانعی که بر سر راه سرمایهگذاران است کار برای پیشبرد اهداف سخت شده که امیدوارم این سیستم بوروکراسی خستهکننده هرچه زودتر به پایان برسد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه عدهای در کشور حضور دارند که عملکردشان از دولتمردان آمریکا و اسرائیل هم بدتر است. این افراد هر روز در حال مکیدن خون مردم هستند و به جای اینکه در این اوضاع و احوال اقتصادی کشور به کمک ملت بیایند به دنبال تمامیتخواهی خود هستند و روز به روز شرایط زندگی مردم را سختتر میکنند. همه افراد جامعه باید بدانند که بهبود شرایط کشور تنها و تنها در سایه وحدت و همدلی رقم میخورد و این موضوع در گرو از خودگذشتگی است. شاید یک فروشنده با احتکار بتواند سودی بیشتری را در آینده کسب کند ولی باید توجه داشته باشد که این سود بیشتر به ضرر تعداد زیادی از افراد منجر خواهد شد و این حرکت شایسته یک کشور مسلمان نیست.