تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷

مقام مسئول: کباب کوبیده زیر ۱۵ هزار تومان کباب نیست

رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران می‌گوید «قیمت کباب زیر ۱۵ هزار تومان منطقی نیست»؛ او با گلایه از انتشار اخبار اخیر درباره ورود گوشت دولتی به برخی رستوران‌ها، با رد این ادعا گفت: «علی رغم قول شرکت پشتیبانی دام، گوشت دولتی به رستوران‌ها داده نشد».

اقتصاد24 - علی‌اصغر میرابراهیمی با اشاره به گرانی مواد اولیه غذایی برای طبخ در رستوران‌ها اظهار کرد: متاسفانه در ماه‌های اخیر قیمت مواد اولیه افزایش چشمگیری داشته و همین امر علاوه بر کاهش مشتریان رستوران‌ها، باعث مشکلاتی برای همکاران ما شده است.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران با بیان اینکه قیمت عرضه غذا در رستوران‌ها بر اساس فاکتور رسمی مواداولیه و هزینه‌های سربار محاسبه می‌شود، ادامه داد: ما برای بهبود خدمات به مشتریان، سیاست رقابت در قیمت را در پیش گرفته‌ایم و رستوران‌های تهران با توجه به فاکتور رسمی برنج، گوشت و مواد اولیه‌ای که در طبخ غذا استفاده می‌کنند و با احتساب هزینه‌های سربار و همچنین 20 درصد سود مصوب سازمان حمایت، نرخ‌گذاری خود را به اتحادیه اعلام می‌کنند و پس از تایید قیمت توسط اتحادیه، این نرخ‌ها را اعمال می‌کنند.

وی با تاکید بر افزایش قیمت تمام شده غذا برای رستوران‌داران در ماه‌های اخیر، در پاسخ به این سوال که آیا فروش چلوکباب و چلوجوجه با قیمت‌های 8 تا 10 هزار تومان، دارای کیفیت است یا خیر گفت: من هم با شنیدن این موارد تعجب می‌کنم چراکه این قیمت‌ها با عقل و منطق جور درنمی‌آید؛ شما نگاه کنید وقتی جوجه کیلویی 30 هزار تومان است، راسته گوسفندی کیلویی 120 هزار تومان یا مغز راسته کیلویی 180 هزار تومان، چطور چنین قیمت‌هایی امکان دارد؟

میرابراهیمی افزود: مثلاً گوشت مورد نیاز برای طبخ کباب کوبیده کیلویی 74 هزار تومان است؛ خب برای کباب 200 گرمی، تنها باید 15 هزار تومان گوشت مصرف شود؛ پس کباب کوبیده‌ای که با قیمت‌هایی پایین‌تر از این رقم عرضه می‌شود، کیفیت لازم را ندارد.
ارسال نظر