تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷

جدیدترین اتفاق در گردشگری دریایی ایران رقم خورد + جزییات

شورای راهبری گردشگری دریایی با هدف دستیبابی به چارچوب همکاری‌های بین‌دستگاهی؛ تشکیل می‌شود.

اقتصاد24 - ولی تیموری در جمع نمایندگان دستگاههای دولتی مرتبط با حوزه گردشگری دریایی - ساحلی، ضمن قدردانی از اقدامات و زحمات صورت گرفته در این حوزه طی سالهای گذشته اظهار کرد: با توجه به اینکه حدود 24 نهاد دولتی در زمینه دریا و ساحل تصمیم‌گیر هستند؛ لذا علیرغم تلاش‌های صورت گرفته در سال‌های گذشته همچنان با روند کند توسعه در این بخش روبه رو هستیم که یکی از اصلی‌ترین دلایل آن نبود هماهنگی و تعاملات فرابخشی در این حوزه است.

بیشتر بخوانید
سفیر ژاپن سفر به سرزمین چشمه‌های آبگرم ایران را به هموطنانش پیشنهاد کرد

سفر به افغانستان با ذهن ایرانی‌ها چه می‌کند

نوروز 98 با سه عید مقارن می‌شود/ وضعیت قیمت خدمات سفرهای نوروزی اعلام شد

وی عنوان کرد: از این رو به منظور تسهیل و تسریع در روند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و یکپارچه‌سازی فعالیت‌های‌ بخش‌ دولتی، شورای سیاست‌گذاری گردشگری دریایی - ساحلی متشکل از تمامی نهادهای متولی تشکیل می‌شود تا در پی ایجاد آن ضمن هماهنگی و دستیابی به فرآیند و چارچوب همکاری فرابخشی، پیش‌نویس توافقنامه شکل‌گیری گردشگری دریایی نیز تهیه شود.

معاون گردشگری کشور افزود: پس از اعمال نظرات کارشناسی، پیش‌نویس مذکور به توافق نامه همکاری تبدیل می‌شود و به امضای بالاترین مقام نهادهای مرتبط خواهد رسید و با تشکیل شورای راهبری و سیاست‌گذاری دریایی - ساحلی و عضویت تمام نهادهای دولتی مرتبط، عزم ملی برای دستیابی به چا‌رچوب تعاملات فرابخشی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های گردشگری منابع آبی و سواحل کشور ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه ضمن طی مسیر گفته شده با شکل‌گیری دبیرخانه اجرایی، کلیه موضوعات مرتبط با گردشگری دریایی مبتنی بر الگوی مشخص و دستور العمل مشترک ومورد تایید کلیه دستگاه‌های متولی مطرح و در مسیر اجرایی قرار خواهد گرفت؛ اظهار کرد: بر این اساس صفر تا صد فرآیند فعالیت در حوزه گردشگری دریایی - ساحلی مشخص می‌شود و با تبدیل شدن به دستور العمل اجرایی مانعی از سوی هیچ نهادی در روند پروژه ها و طرح‌های این حوزه ایجاد نخواهد شد.

معاون گردشگری عنوان کرد: روند گفته شده سبب شکل‌گیری دستور‌العمل صدور مجوز برای فعالیت درحوزه گردشگری دریایی - ساحلی خواهد شد. از این رو طبق چنین چشم‌اندازی، منطقه‌ای برای اجرای فرآیند مذکور به صورت پایلوت مشخص می‌شود تا بعد از آن نتایج حاصل به سایر نقاط تعمیم داده شود.

تیموری گفت: هدف نهایی ما این است که دستوالعمل مورد اشاره به کل کشور ابلاغ شود و مرجع نهایی تمامی فعالیت ها در این حوزه شورای راهبری گردشگری دریایی و ساحلی باشد.

گفتنی است در این نشست، نمایندگانی از سازمان‌های حفاظت محیط‌زیست، جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، بنادر و دریانوردی و جمعی از فعالین حوزه گردشگری دریایی نیز حضور داشتند و هر یک ضمن ایراد نظرات مربوطه، نسبت به تشکیل شورای راهبری گردشگری و ترسیم خط‌مشی مشخص و مشترک اعلام آمادگی کردند.

ارسال نظر