تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۰

راه گریز از جریمه مسافرانی که در شهرهای نارنجی و قرمز هستند

رییس پلیس راهور ناجا از کاهش ۳۰ درصدی تردد در جاده‌های کشور در مقایسه با مدت مشابه در ایام قبل از شیوع کرونا خبر داد.

جریمه مسافرانی

اقتصاد۲۴ - سردار سیدکمال هادیانفر با تبریک فرا رسیدن سال ۱۴۰۰ گفت: امسال با توجه به شرایط شیوع کرونا، ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت بر ضرورت پرهیز از انجام سفر‌های غیرضروری تاکید کردند و طبق آمار‌ها نیز تا روز گذشته مردم تا حد زیادی به این تاکیدات توجه کردند و آمار‌ها نشان می‌دهد که میزان تردد‌ها در مقایسه با دوره مشابه قبل از شیوع کرونا کاهشی ۳۰ درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه لازم است همچنان مردم به دستورالعمل‌ها توجه کرده و از انجام سفر‌های غیرضروری خودداری کنند، اظهارکرد: شرایط آرامی در جاده‌ها حاکم است و حتی در برخی از معابر و جاده‌هایی که در گذشته شاهد ترافیک سنگین و پرحجم بودیم، ترافیک آرام و روان است.

رییس پلیس راهور ناجا با تاکید بر ضرورت پرهیز از سفر گفت: اگر شهروندان به دلایل ضروری مجبور به سفر هستند باید توجه داشته باشند که حتما با سرعت مجاز و مطمئنه رانندگی کنند. از سبقت غیرمجاز پرهیز کنند و رانندگان حتما با توجه کافی به مسیر مقابل رانندگی کرده و قبل از حرکت، خواب و استراحت کافی داشته باشند و به هیچ عنوان در شرایط خستگی و خواب آلودگی پشت فرمان ننشینند. چرا که این چهار عامل مهم‌ترین علل تصادفات رانندگی است و با پیشگیری از آن می‌توان درصد قابل توجهی از تصادفات را کاهش داد.

هادیانفر ادامه داد: تصادفات به دلیل خلوتی معابر شهری نیز کمی افزایش داشته که در این خصوص نیز لازم است شهروندان و به خصوص رانندگان توجه کافی به مقررات داشته باشند.

کمربند ایمنی برای تمام سرنشینان در جاده‌ها الزامی است

وی با تاکید بر اینکه تمامی سرنشینان خودرو‌ها اعم از خودرو‌های سواری شخصی، عمومی، اتوبوس و ... باید کمربند ایمنی خود را ببندند، گفت: تمام سرنشینان یک وسیله نقلیه باید در جاده کمربند خود را ببندند و پلیس در صورت رویت تخلفی در این زمینه با آن برخورد خواهد کرد. این اقدام در راستای حفظ جان سرنشینان مورد تاکید قرار گرفته است، چرا که بستن کمربند ایمنی، احتمال آسیب‌دیدگی در تصادفات را کاهش می‌دهد.


بیشتر بخوانید: کدام جاده‌های کشور همچنان مسدودند؟


رییس پلیس راهور ناجا به نقش استفاده از تلفن همراه در وقوع تصادفات نیز اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین عواملِ عدم توجه به جلو، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی است. چک کردن یک پیامک یا گرفتن یک شماره سبب می‌شود که به اندازه ۲۰۰ متر خودرو بدون توجه راننده حرکت کند و این می‌تواند منجر به تصادف و همچنین حوادثی نظیر واژگونی، خروج خودرو از جاده و ... شود.

هادیانفر به نقش مشارکت اجتماعی در کاهش تصادفات نیز اشاره کرد و گفت: کاهش تصادفات با مشارکت مردم امکانپذیر است و از این رو در تلاشیم تا با استفاده از ظرفیت فرهنگیاران و همیاران ترافیک، این مهم را تقویت کنیم.

وی درباره ابلاغ محدودیت‌های جدید در برخی از شهر‌ها نیز اظهارکرد: برابر آخرین مقررات ستاد ملی مقابله با کرونا وضعیت ۱۲ شهر قرمز و ۳۹ شهر نیز نارنجی اعلام شده که متاسفانه تعداد این شهر‌ها افزایش داشته است، همانطور که قبلا اعلام کردیم، ورود پلاک‌های غیربومی به شهر‌های دارای وضعیت قرمز یا نارنجی ممنوع بوده و خروج پلاک‌های بومی از آن نیز ممنوع است. میزان جریمه در شهر‌های قرمز یک میلیون و در شهر‌های نارنجی نیم میلیون تومان است.

رییس پلیس راهور ناجا درباره اینکه این جریمه هرچند ساعت یک بار ثبت می‌شود، گفت: این جریمه‌ها به ازای هر روز بوده و در هر روز که تردد خودرو از سوی دوربین‌ها یا ماموران ثبت شود، جریمه تردد غیرمجاز نیز ثبت خواهد شد.

هادیانفر درباره وضعیت خروج از شهر‌هایی که به تازگی به وضعیت قرمز یا نارنجی درآمده‌اند نیز اظهار کرد: از زمان ابلاغ وضعیت جدید، خودرو‌های دارای پلاک بومی اجازه خروج از شهر را ندارند. اما خودرو‌های دارای پلاک غیربومی ۷۲ ساعت فرصت دارند تا از شهر خارج شوند و در غیر اینصورت جریمه خواهند شد.

وی درباره ممنوعیت تردد شبانه نیز گفت: این ممنوعیت برای تمام شهر‌های کشور بوده و از ساعت ۲۱ تا سه بامداد تردد در معابر شهری ممنوع بوده و مشمول جریمه ۲۰۰ هزار تومانی خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟