تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰

تیم استقلال همچنان درگیر کروناست

تست کرونای بابک مرادی هافبک تیم فوتبال استقلال تهران مثبت است.

کرونای استقلال

اقتصاد ۲۴- چند وقت پیش و پس از دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و ماشین سازی تبریز و بازگشت کاروان آبی‌ها به تهران تعدادی از بازیکنان و اعضای کادرفنی تیم فوتبال استقلال به ویروس کرونا مبتلا شدند.

پس از ابتلای عارف غلامی، رشید مظاهری، سید حسین حسینی، مهدی قایدی و بابک مرادی به ویروس کرونا این بازیکنان به قرنطینه خانگی رفتند.

حال پس از گذشت چند هفته تست کرونای همه بازیکنان به جز بابک مرادی منفی شده است و هافبک آبی پوشان همچنان باید در قرنطینه خانگی باشد.

در میان اعضای کادرفنی استقلال نیز، تست کرونای فرزاد مجیدی (کمک سرپرست)، فراز کمالوند (مدیرفنی) و محمد کاظمی (مدیر رسانه‌ای) استقلال همچنان مثبت است. البته فرزاد مجیدی تا روز گذشته چهارشنبه در بیمارستان بستری بود که با اعلام باشگاه استقلال او از بیمارستان مرخص شده است، اما باید در قرنطینه خانگی باشد.

تیم فوتبال استقلال تهران در چارچوب هفته نوزدهم رقابت‌های لیگ برتر باید روز شنبه ۱۴ فروردین ماه در ورزشگاه آزادی به مصاف پیکان برود.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار